Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (5)

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

už se mi dlouho nestalo, že jsem se tak pobavila!!! Skvěle, skvěle, inteligentní a absolutně smrtící drsný, ale i něžný humor...díky za takové seriály!

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

ztotožňuji se s komentářem "Gemini". Seriál mě vtáhl do atmosféry tak, že jsem na okamžik zapomněla na "každodenní světské starosti". Také mě nadchlo občasné propojení s některými historickými fakty (Egypt), které sice byly pouze nazančeny...a zbytek byl zcela ponechán naší bujné fantazii...ale právě proto to bylo vhodné pro krásné snění....:o)))

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

nějak jsem se pár prvních dílů nemohla soustředit a pobrat ty nové tváře. Myslela jsem, že mi Amandu a tým SG-1 nikdo nenahradí, ale postupně jsem se opět nemohla od seriálu odtrhnout a dokonce jsem se i dost nasmála, když byl doktor "rozdvojenou" osobností. Začala jsem je mít ráda, příběh je stejně napínavý jako u SG-1. Super, přesně můj šálek kávy...

Polda z Marsu

Polda z Marsu (2008)

tenhle seriál je pro mne famózní! Skvělá muzika, zápletka, děje jednotlivých dílů, navíc naprosto skvělý výkon hlavních představitelů s mým oblíbeným "drsným a přesto správně citlivým" Harvey Keitelem, dobrá kamera. Jeden z nejlepších, které jsem viděla......já jsem britský originál neviděla....takže mám jednodušší rozhodování...:o)

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Dala bych pět hvězd, ale nemohu, za poměrně překombinované poslední dvě řady. Tady už bylo potřeba sledovat přesně díl po dílu, jak vynecháte, nejste v obraze. Jinak skvělé efekty, napínavé příběhy...dále už většinou jen "celý příběh v řadě"...skvělý seriál.