Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (173)

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Julii Roberts jako herečku moc nemusím, ale je dobrá, svoji práci odvedla na jedničku. Tenhle film je pro lidi, kteří se cítí ve svém životě ztraceni, aby věděli, že nebloudí jediní. Souhlasím s tím, že cestování může člověku velice pomoct, chce to velkou odvahu, sním si taky o něčem takovém. Je to krásný film, ať si ho kritici propírají jak chtějí, krásný film plný lásky a rozhodně nabije člověka pozitivní energií. Děkuji

plakát

Fruitvale (2013) 

Život je opravdové drama, ale tohle je fakt smutný a tak nespravedlivý. Oscar byl opravdový sympaťák, fandila jsem mu, ale už od začátku bylo jasné, že to nevyhraje a že to se pěkně posere.Takový normální film o tom jak si žijí afroameričané, ale s velice hnusným a dojímajícím koncem. Vzalo mě to, ne že ne, filmy podle skutečných událostí to prostě umí a zvlášť z takového prostředí, mám pro ně prostě slabost.

plakát

Mafiánovi (2013) 

Mafiánovi jsou rodinka plná sympatických psychopatů, no naprosto kouzelný film, který mě opravdu bavil. Takový rychlovka na jedno odpoledne, jednohubka plná krásného násilí a černého humoru, Luc Besson pořád zvláda svoje řemeslo. Mafiáni jsou také lidé, mějme je rádi.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Překvapilo mě to a bavilo, nečetla jsem si pořádně o čem to je a zkoukla jen nějaké fotky z filmu, tohle přesně je důkaz, že se z toho nic nepozná, protože jsem byla hrozně překvapená. Úplně jiný než jsem čekala a fakt dobrý, bavila jsem se, příjemná komedie.

plakát

Spisovatelé (2012) 

Jsem prostě romantik, takže jsem celý film velice prožívala a probrečela. Knihy, psaní a láska kurevsky bolí.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Rovnou to vybalím, že první část se mi líbila a celkově mě bavila o dost víc, tohle je prostě takový natahovaný divadlo, jako pěkné na pohled to bez pochyb, ale já nevím, opravdu jsou třeba tři části? Stejně jsou v tom jen prachy, tak si to aspoň užijem. Smaug se povedl, nepoznala jsem Sherlocka, ano stydím se a stydím se 2x tolik a zároveň se přiznávám - ano je to potupa, nečetla jsem knihu Hobita, ale aspoň se mohu nechat udivovat příběhem a netrpím srovnávajícím komplexem.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Za tímhle dílem hlavně stojí dobrý příběh a díky němu je prostě tohle opravdový Hororový film, ne jen nějaká kravina, kde lítaj vzduchem střeva a krev je všude kam se podíváš. Jinak to funguje jako klasická lekačka, žádný velký strašení, tento film spolu se Sinister jsou horory, které mají hloubku, myslela jsem si, že už se takových snad ani nedočkám. Smekám před Jamesem Wanem a chystám se na Insidious, nezklamte mě pane!

plakát

Lovci hlav (2011) 

Ihned jak tenhle film dostal spád a očekávanou rychlost a akčnost, tak jsem byla jak u vytržení a každou chvíli jsem měla na obličeji výraz překvapení. Šlo přece kurva o život, tak se s tím Roger (konkrétně režisér) přestal srát a to dalo filmu opravdové koule. Scény jako schovka v kadibudce nebo srážka tirákem, byli opravdu dokonalé a nemohu jim nic vytknout. Na konci nám ukázal Roger jak to hezky vymyslel, ale mě tím nějak extra nenadchnul, takže jsem nakonec snížila celkové hodnocení.

plakát

Život Adèle (2013) 

Proč jsou z toho všichni tak pos****? Zdlouhavé a nudné pasáže, nesympatická hlavní postava, která pořád jen fňuká, byla jsem z toho akorát otrávená. Film jsem viděla v kině a ani to nebylo nijak na rozporuplném, spíše negativním zážitku vidět. Občas jsem se pousmála, protože jsem věděla o čem je řeč, ale těchto světlých okamžiků bylo opravdu poskrovnu.

plakát

Violet & Daisy (2011) 

Ten film je silně nezařaditelný pro mě, ano tváří se na něco víc než je, ale nečím to i dokáže. Stejně to bylo kouzelné, divné a neuvěřitelně smutné. Strašně jsem si oblíbila velkého dobrosrdečného muže, který to opravdu neměl lehké a kdo taky jo? Holky rozhodně ne! Neustále zasněná Daisy, která prostě je hodná a dobrá duše, Violet to měla těžké a je tak trochu mimo a nevěří nikomu, skoro. Hudba byla příjemná a působila přesně tak jak měla a sympatizuji s rozdělením na dějství, které ještě více zdivnělo tento zapadlý film, který se k nám dostal až od dva roky později, a hlavně že vůbec že? I když koukám, že většina lidí moje nadšení nesdílí.