Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (368)

plakát

V karavanu po Polsku - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

U mě dobrý! Já pana faráře mám ráda jako osobnost i jako člověčího člověka, takže když sedne do karavanu a začne provázet pro mne celkem neznámým Polskem... tak mile a empaticky k prostředí, loukám, stavbám, jídlu i...Rozhodně jsme u zrodu něčeho asi milého, poznávacího a odlehčeného pořadu. Hmmm, asi se budu pro mne nečekaně dívat dál. Moc sympatický projekt České televize. Jednou za čas se prostě něco povede. Bude tomu idál? Uvidíme :-)

plakát

České chaty snů (2023) (pořad) odpad!

Co jsem viděla včera, tak vzali ducha celé krásné chaty. Byla tak krásná a tak svébytná, vše měla tak propracované za ta léta, co žila svým normálním životem. Pak přišli ti tři, kteří předvádí úplně všechno, jen ne přestavbu, a byla z toho moderní jakože slátanina. Nechápu.... A majitelka se teteila spokojenosotí. Běs a hrůza.

plakát

Kukačky - Epizoda 9 (2023) (epizoda) 

Býval to tak dobrý seriál, ale to neskutečný natahování je fakt už nudný. Dokoukám, to je jasný, ale tak se to všechno nějak vyprázdnilo. Nebo naopak... všeho je až přes... a pořád dokola... Jen se křičí a nic se nevyřeší.

plakát

Osada - Epizoda 5 (2023) (epizoda) 

Zatím nejlepší díl z obou sérií. Dost jsem se nasmála. A tak to má být, ne?

plakát

Případy Josefa Klímy (2023) (pořad) 

Aktuální problémy velice dobře zpracované, natočené, pojmenované a vysvětlené. Zůstává tak zásadní otázka: "Co s tím dělat a co se s tím daným problémem děla dá?" Josef Klíma přesvědčivý jako kdysi.

plakát

Devadesátky - Přiznání (2022) (epizoda) 

Nejlepší seriál posledních dob. Vynikající... všechno vynikající. Až na to, že postava policisty Sokolem brilantně zahrána s žádnou mafií nespolupracoval, vlastně žádný z policistů.  Jak tady někdo psal, že to měli napsat alespoň do závěrečných titulků. S tím naprosto souhlasím. Jinak SUPER!!!

plakát

Maigret a záhada mrtvé dívky (2022) 

Nejslabší Maigret, kterého jsem kdy viděla. Maigretem pro mne zůsává monsieur Cremer. Mr. Atkinson mne také velice zaujal v této roli, což bylo naprosto nečekané, ale stalo se. Někdo má za Maigreta pana Gabina, OK, chápu, také velmi dobře a lidsky uchopený pan komisař. Ale toto? Nemám nic proti Depardiemu, ale tenhle film mě zoufale neoslovil. "Už nejsi sám sebou," říká paní Maigretová. "A kdo jsem?" Manželka: "Nevím, někdo jiný." To mi přijde výstižné. A ta mladá dívka zavražděná byla tak krásná a tak sama...

plakát

Polda - Nebezpečná hra (2021) (epizoda) 

"Koukám, že polívku sis už dal, teď si dáme hlavní chod." Pobavilo... Dost slušný závěrečný díl, který vlastně závěrečný není, ale beru ho jako "Břízopřípad" hezky uzavřený.