Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (43)

plakát

Máma má raka (2016) (amatérský film) odpad!

Ne, vubec... zasmal bych se morbidnimu, uchylnymu, cernymu vtipu kdyby ale byl vtipnej. Tohle je neco tak trapnyho, ze bych si nejradsi nechal zaplatit za 40 minut zivota, ktery jsem u toho ztratil. Fakt shit shitu... tohle by natocil i kid ze zakladky na svuj sonyericson a pritom by pohonil zizalu dosahujici rozmeru embria..

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Když pominu tragický 3D (asi chyba na straně cinestaru), kdy se nedali číst titulky (3D nikdy více, není třeba), tak přesně dle očekávání ;)

plakát

The Class of 92 (2013) 

Kdyz to tam OLE poslal v nastaveni, tak jsem mel husi kuzi, ostatne jako vzdycky kdyz to znovu a znovu vidim... Dokument o tom, co se jiz nikdy v historii vrcholoveho fotbalu nemuze opakovat (nemyslim treble), neco tak specialniho, neco co presne ukazuje hodnoty staryho dobryho. Manchesteru United! Tihle kluci (Becks, Scholsy, Giggsy, Nicky a Gazza s Philem) budou navzdy nekde hluboko uvnitr me a pohanet mou oddanost klubu i v dobach kdy by se tolik nedarilo... GGMU!!!

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) odpad!

Za mě ne! Přes všechny metafory atp ať si o tom myslí kdo chce co chce a vidí v tom cokoliv (což uznávám), je pro mě tahle forma zhnusením jednoho příjemnýho večera. No more.

plakát

Zpátky ve hře (2012) 

Ať si na Trouble with the Curve nadává kdo chce jak chce, pro mě je to přesně ten typ filmu, který si rád pustím na zpříjemnění večera. Že je příběh očekávatelný, 90% dnešní produkce je průhledná jak řízek ve školní jídelně, radši si ale dám tenhle film, který na mě působil neskutečně pozitivně, kde jsem měl svého oblíbence Clinta, kterému tohle prostě sedí + mi vlastně vyhovoval celý cast., než abych si pustil nějaký blockbuster, který přichází do kin (jak na běžícím pásu). S tímhle počinem nemám vůbec problém, ba naopak mě bavil a splnil veškerá moje očekávání, která jsem do něj vložil.

plakát

Hon (2012) 

Hmm dobrý a teď bych prosil nalejt tak dvacet litrů pozitivní energie, protože tohle je celkem dřina. Aneb jak se z malicherný lži malý, nicnechápající holky stane drsná pomluva, která nevinnýmu chlapovi a jeho blízkejm zničí celej život, o kterej nakonec musí doslova bojovat. Excelentní práce Thomase Vinterberga a parádní výkony v čele s neskutečným Madsem Mikkelsenem.

plakát

Jako za starejch časů (2012) 

Já jsem dostal vše co jsem od toho očekával. Starý pušky nikdy nezklamou.

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Nenapadá mě moc věcí, jak Homeland vystihnout. Neskutečná věc. První série me bavila a každej tejden jsem netrpělivě čekal na další díl. Ale druhá série!!! Famózní. Jen tak dál, už se nemůžu dočkat další série.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Výborná podívaná. Úžasné výkony všech hlavních aktérů. btw- Tom Hardy hodně přísnej

plakát

Rolling Stones (2008) (koncert) 

Miluju "Stouny" a skvěle jsem se bavil... Ruka Martyho je tam znatelná - krásně vás vtáhne na jeviště!!! The Rolling Stones !!!