Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Zajímavosti k filmům (36)

Údolí klokanů

Údolí klokanů (2022)

Natáčení dokumentu probíhalo převážně v australském národním parku Namadgi National Park nedaleko Canberry.

Důvěrnost - Smrtící média

Důvěrnost - Smrtící média (2022) (epizoda)

Scéna tiskové konference z konce epizody se natáčela ve skutečné radnici města Bilbao, přesněji v arabské síni, která je součástí radnice.

Lego Masters NZ

Lego Masters NZ (2022) (pořad)

Název „Aotearoa“, který je v pořadu mnohokrát zmiňován, znamená maorsky Nový Zéland.

Healing

Healing (2014)

Film se natáčel v australském státě Victoria. Scény z ptačí show se točily v Healesville Sanctuary, cca 70 km východně od Melbourne.

Healing

Healing (2014)

Yasmine, hlavní ptačí filmová hrdinka, je orel klínoocasý (angl. Wedge-tailed eagle, lat. Aquila audax). Ve filmu se také objeví sova pálená (angl. Barn owl, lat. Tyto alba) nebo Barking owl (lat. Ninox connivens).

Vyprávěj - Palachův týden

Vyprávěj - Palachův týden (2012) (epizoda)

V úvodní scéně (Jarda spí u televize) zazní píseň „Bílé Vánoce“ od Karla Gotta. V 9. minutě (oslavy Nového roku v televizi) zazní píseň „Říkej mi to prosím potichoučku“ od Jarmily Veselé. V 15. minutě (Karel v práci s kolegy řeší stres) zazní píseň „Za všechno může čas“ od Lenky Filipové. V 17. minutě (Eva v práci po Novém roce rozbaluje dárky) zazní píseň „Náš song“ od Karla Gotta a Marcely Holanové. Ve 27. minutě (Jarda navrhuje Veronice rozvod) zazní píseň „S tím bláznem si nic nezačínej“ od Marie Rottrové a Pavla Bobka. Ve 33. minutě (Honza, Lucka a Rosťa řeší v bytě Honzovu zkoušku) zazní píseň „Where The Streets Have No Name“ od U2. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Miss Moskva“ od Jiřího Korna.

Vyprávěj - Favorit

Vyprávěj - Favorit (2012) (epizoda)

Ve 25. minutě (Fanouš řeší, jak přestat kouřit) zazní píseň „La Bamba“ od Ritchieho Valense. Ve 37. minutě (Fanouš mluví o akupunktuře) zazní píseň „Desperát“ od Michala Tučného. Ve 40. minutě (Josefova rozlučka v práci) zazní píseň „Muž č. 1“ od Marie Rottrové. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Faith“ od George Michaela.

Vyprávěj - Perestrojka

Vyprávěj - Perestrojka (2012) (epizoda)

V 9. minutě (Eva se v práci baví s Veronikou o salonu krásy) zazní píseň „Málo mě zná“ od Ivety Bartošové. V 18. minutě (Veronika si zkouší krémy v práci) zazní píseň „Oheň voda vítr“ od Dalibora Jandy. Ve 26. minutě (Scarlett a Veronika řeší kosmetický salon) zazní píseň „Levandulová“ od Hany Hegerové a Petra Hapky. Ve 34. minutě (Karel si v práci stěžuje na Honzovo chování) zazní píseň „Zůstanu svůj“ od Karla Gotta. V 38. minutě (večeře Francových u Veroniky) zazní píseň „Vana plná fialek“ od Hany Hegerové. Při závěrečných titulcích hraje píseň „I Wanna Dance With Somebody“ od Whitney Houston.

Vyprávěj - Autostop

Vyprávěj - Autostop (2012) (epizoda)

Ve 12. minutě (Karel jede s Abdulem na sraz) zazní píseň „Baby Come Back“ od Eddyho Granta. V 18. minutě (Honza s Luckou jedou stopem) zazní píseň „You Shook Me All Night Long“ od ACDC. Ve 24. minutě (Honza s Luckou stopují u cesty) zazní píseň „Na kameni kámen“ od Brontosaurů. Ve 27. minutě (Honza s Luckou jedou v autě s divným chlápkem) zazní píseň „Chtěl bych být medvídkem“ od Michala Tučného. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Děti ráje“ od Michala Davida.

Vyprávěj - Černobyl

Vyprávěj - Černobyl (2012) (epizoda)

V 6. minutě (Karel s Evou tapetují a Honzík s Matějem vyvolávají fotky) zazní píseň „Raindrops Keep Fallin’ On My Head“ od B. J. Thomase. V 10. minutě (Honza vysvětluje vznik klubu trapáků) zazní píseň „Should I Stay Or Should I Go“ od The Clash. Ve 22. minutě (Matěj snídá v noční košili) zazní píseň „Hej pane diskžokej“ od Ivety Bartošové a Baletu. Ve 40. minutě (Honza čeká na Lucku v metru) zazní píseň „Close To Me“ od The Cure. Ve 42. minutě (Tonda vysvětluje Honzovi a Lucce výbuch v Černobylu) zazní píseň „Anděl“ od Karla Kryla. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Karel nese asi čaj“ od Jiřího Korna a Viléma Čoka.

Vyprávěj - Spartakiáda

Vyprávěj - Spartakiáda (2012) (epizoda)

V 7. minutě (Lucka nacvičuje na spartakiádu) a ve 43. minutě (Lucka cvičí na Strahově) zazní píseň „Chvíle zrání“ od Michala Davida. V 10. minutě (Karel čte doma noviny) zazní píseň „Jako za mlada“ od Olympicu. V 18. minutě (Slaňoch se v baru domlouvá se zloději) zazní píseň „Někdo nám do toho vlez“ od Jitky Zelenkové a Miloše Skalky. Ve 27. minutě (mejdan s vojáky u Lucky) zazní píseň „Wild Boys“ od Duran Duran. Ve 32. minutě (Lucka na gauči s vojákem) zazní píseň „Hello“ od Lionela Richieho. Ve 34. minutě (Zuzka se baví s Evou na chatě o spartakiádě) zazní píseň „Neposlušné tenisky“ od Lucie Bílé. Ve 44. minutě (záběry ze spartakiády) zazní píseň „Poupata“ od Michala Davida. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Ghostbusters“ od Raye Parkera Jr.

Vyprávěj - MS v hokeji 1985

Vyprávěj - MS v hokeji 1985 (2012) (epizoda)

V 8. minutě (kluci v hospodě řeší počítače) zazní píseň „Chtěl jsem mít“ od Turbo. Ve 14. minutě (Josef a Jana pouští vodu na chatě) zazní píseň „Boty toulavý“ od Waldemara Matušky. Ve 22. minutě (Karel s kolegy v práci rozebírají hokej) zazní píseň „Zaľúbil sa chlapec“ od Elánu. Ve 25. minutě (za Honzíkem přijde Kohoutek s počítačem) zazní píseň „Die Roboter“ od Kraftwerk. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Dancing In The Street“ od Davida Bowieho a Micka Jaggera.

Vyprávěj - Svaťák

Vyprávěj - Svaťák (2012) (epizoda)

Ve 14. minutě (Slaňoch navštěvuje Karla v práci) zazní píseň „Lásko, mně ubývá sil“ od Pavla Bobka. Ve 27. minutě (Zuzka čeká na Tondu a má strach) zazní píseň „Sloky trochu smutné lásky“ od Hany Zagorové. Ve 34. minutě (kluci šmírujou holky na chatě) zazní píseň „Paráda“ od Karla Zicha. Ve 38. minutě (Josef s Janou a Evou na sebe navlíkají oblečení zakoupené v Drážďanech) zazní píseň „Mamy Blue“ od Rickyho Shaynea. Ve 44. minutě (kluci hrají s holkami kanastu) zazní píseň „Ráno“ od Marcely Holanové. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Diskotéka“ od Františka Ringo Čecha.

Vyprávěj - Céčka

Vyprávěj - Céčka (2012) (epizoda)

V 10. minutě (Veronika doma vaří a Jarda jí u ní večeři) zazní píseň „Hvězdičko blýskavá“ od Petra Nováka. V 17. minutě (Majda hraje ve škole o céčka) zazní píseň „Céčka“ od Michala Davida. Ve 22. minutě (Karel svačí s kolegy v práci) zazní píseň „Copánky“ od Jany Kratochvílové. Ve 29. minutě (Jarda přinesl Lucce kopíráky) zazní píseň „Holky z naší školky“ od Petra Kotvalda a Stanislava Hložka.
Ve 34. minutě (začátek Jardovy oslavy narozenin) zazní píseň „Inženýrská“ od Plavců. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Skořápky ořechů“ od Marie Rottrové.

Vyprávěj - Smrt Brežněva

Vyprávěj - Smrt Brežněva (2012) (epizoda)

V 10. minutě (Slaňoch šidí kafe na diskotéce) zazní píseň „Tainted Love“ od Soft Cell, pak ihned následuje píseň „Spěchám“ od Hany Zagorové. V 18. minutě (zkouška Honzíkovy kapely) Honzík zpívá píseň „I’m Free“ od The Rolling Stones. Ve 32. minutě (Kohoutek si u Slaňocha v baru kupuje pití) zazní píseň „Hard To Say I’m Sorry“ od Chicago. Ve 48. minutě (kontrola ve Slaňochově baru) zazní píseň „Okno mé Lásky“ od Olympicu. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Já už jdu“ od Františka Ringo Čecha.

Vyprávěj - Jů a Hele

Vyprávěj - Jů a Hele (2012) (epizoda)

Ve 22. minutě (Honzík poslouchá hudbu v pokoji a přijde za ním Lucka) zazní píseň „Miss You“ od The Rolling Stones. Ve 26. minutě (Iveta se baví s Kohoutkovou ženou) zazní píseň „Léto jak má být“ od Karla Gotta. Ve 30. minutě (Kohoutkova žena je opilá) zazní píseň „Dívka Gloria“ od Víti Vávry. Při závěrečných titulcích hraje píseň „I Love Rock ’n’ Roll“ od Joan Jett.

Vyprávěj - Prodloužená

Vyprávěj - Prodloužená (2012) (epizoda)

V úvodní scéně (Honzík tančí v pokojíčku) zazní píseň „Grinding Halt“ od The Cure. Ve 22. minutě (Zuzka a Milena se baví o loutkách) zazní píseň „Variace na renesanční téma“ od Vladimíra Mišíka. Ve 24. minutě (Karel v baru zapíjí syna) zazní píseň „Night Fever“ od Bee Gees a následně „Ptačí tanec“ (původně od Wernera Thomase). Ve 27. minutě (za Zuzkou přijde Milena a pan Jeník) zazní píseň „Anděl“ od Karla Kryla. Ve 29. minutě zazní píseň „Miluji tě“ od Ladislava Štaidla. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Zeď“ od Václava Neckáře a skupiny Bacily.

Vyprávěj - Chmelová brigáda

Vyprávěj - Chmelová brigáda (2011) (epizoda)

Ve 22. minutě (Honzík s klukama v hospodě) zazní píseň „Duhová víla“ od Hany Zagorové a Petra Rezka. Ve 29. minutě (Honzík s klukama podruhé v hospodě) zazní písně „Líto, je mi líto“ a „Doktore, Au“ od Hany Zagorové. Ve 41. minutě (Honzík s klukama znovu v hospodě) zazní píseň „Oheň“ od Hany Zagorové. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Beatles“ od Karla Gotta.

Reklama

Ovládací panel
16. nej uživatel Austrálie
3 body