Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (7)

Paulina

Paulina (2015)

Osmadvacetiletá Paulina se rozhodne vzdát brilantní právnické kariéry a věnovat se výuce ve znevýhodněném regionu Argentiny. Tváří v tvář nepřátelskému prostředí lpí na svém výchovném poslání, které je v jejích očích tou nejlepší formou politické angažovanosti. Tomuto přesvědčení obětuje vztah s přítelem i důvěru svého otce, úspěšného soudce. Krátce po svém příjezdu je násilně napadena a znásilněna partou mladíků, v nichž později rozpozná své studenty. Navzdory traumatu a nepochopení svého okolí se Paulina bude snažit zůstat věrná svým sociálním idejím.

Spravedlnost pro mou dceru

Spravedlnost pro mou dceru (2016)

Jednoho červencového dne roku 1982 se André Bamberski (Daniel Auteuil) dozví o smrti své dcery Kalinky. Bylo jí 14 a trávila dovolenou v Německu se svou matkou a nevlastním otcem Dr. Krombachem (Sebastian Koch). Okolnosti její smrti se rychle začnou jevit podezřelé. Postoj Dietera Krombacha stejně jako výsledky pitvy nechávají mnoho otázek nezodpovězených. Rychle přesvědčen o vině Krombacha, se André Bamberski pustí do boje za jeho usvědčení. Boje, který potrvá 27 let a stane se posedlostí a jediným smyslem jeho života...

A Sister's Revenge

A Sister's Revenge (2013) (TV film)

Pohledný restauratér Michael (Tim Rozon) má vše co potřebuje ke štěstí: slibně se rozjíždějící podnik, krásnou manželku a čerstvě narozeného syna. Všechny problémy ve svém životě a podnikání řeší rázně a úspěšně. Když jedna z hostesek v jeho restauraci nečekaně oznámí, že měla nehodu a musí zůstat několik měsíců na lůžku, Michael neváhá a rychle uspořádá výběrové řízení na novou zaměstnankyni. Do oka mu hned padne blonďatá femme fatale Suzanne Dunne (Brooke Burns), která se sice neobtěžovala ani poslat CV a motivační dopis, ale zato s Michaelem mohutně flirtuje. S její nástupem ovšem přicházejí potíže a brzy se ukáže, že Suzanne rozhodně nemá čisté úmysly a je odhodlaná Michaelovi pořádně osladit život...

Pony Trek

Pony Trek (1995) (TV film)

Rodinné drama ze Švédska popisuje dobrodružnou výpravu šestice teenagerů na koních po dech beroucí islandské krajině. V tomto krásném ale také nehostinném prostředí s nebezpečnými ledovými řekami i gejzíry horkých pramenů mladí lidé řeší své milostné problémy, otázky přátelství a dokonce i jednu starou místní legendu.

Dead Calling, A

Dead Calling, A (2006)

Mladá reportérka Rachel se po nervovém otřesu z přepadení, při kterém zahynul její snoubenec, vrací do práce. Dostává za úkol napsat článek o historii starého domu, ve kterém kdysi došlo k neobjasněnému masakru navenek šťastné rodiny. Při zkoumání zašlého domu se mladé ženě zjevují brutální scény z minulosti a jejich oběti se snaží jí vypovědět svůj tragický osud. Rachel zjišťuje nejen totožnost vraha i to, že je stále naživu a velmi nebezpečný, ale dozvídá se také o své skutečné totožnosti.

Eden

Eden (2008)

Zvolna plynoucí irský snímek nás nechává nahlédnout do života manželského páru, který prožívá složité období vzájemného odcizování. Billy, zaměstnanec telefonní společnosti, tráví večery v baru s kamarády a stává se posedlým myšlenkami na jednu místní, mnohem mladší dívku, zatímco jeho manželka zůstává doma sama s dětmi nebo pláče na rameni své nejlepší kamarádky. Breda, nešťastná ze ztráty manželova zájmu, dochází do kurzu snižování váhy, změní účes a šije si krásné šaty k oslavě 10. výročí svatby. Společný večer k této příležitosti, do kterého Breda vkládá své naděje v opětovné sblížení s manželem a navrácení romantiky a vášně do jejich vztahu, nakonec vůbec nedopadne podle očekávání.

Jinak jen smrt

Jinak jen smrt (2008)

Netradiční detektivka s gay tématikou podle knižní předlohy Richarda Stevensona. Soukromého vyšetřovatele Donalda Stracheye pověřil tajemný klient sledováním mladé ženy, ze které se vyklube agentka v utajení. Skrze svého partnera Tima a jeho starého přítele ze školních let Andrewa se pak Donald dostává k pátrání po vandalovi, který znepříjemňuje život postaršímu lesbickému páru. Edith a Dorothy nejsou v sousedství zvlášť oblíbené, ale Donald zjišťuje, že zastrašování nesouvisí s jejich sexuální orientací, ale s developerskými zájmy o jejich dům. Vyplývá najevo tajemství z Edithiny minulosti, které vnáší do vyšetřování nové světlo. Donald a Tim upevňují svůj vztah rozvířený přítomností pohledného Andrewa a všichni tři se zároveň snaží podpořit obě staré dámy. Události se stupňují žhářským útokem na jejich stodolu, při kterém je nalezen mrtev neznámý muž. Ačkoliv spolu zdánlivě Donaldovy případy nesouvisí, ukážou se nakonec jako úzce propojené.

Reklama