Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (1 658)

plakát

Doma u Moriho (2018) 

Každá zahrada, aby skutečně ožila, musí mít nejen hospodáře, ale i nějakého prvního návštěvníka, toho, kdo vejde a uvidí. Pochválí záhony, úly, stromy i révu. Probere zdejší denní život, noční život, plevel, škůdce i pomocníky. Takže já řku: Zahrada (ani tento sličný tisk) není farma! Nic k vyčíslení, nic k zaprotokolování, nic k výprodeji. Zahradu můžeme mít, ale lépe je v ní být. Třeba s meruňkami, včelami, mandloní a tak dále… Být spolu, jaká krása. Juch!

plakát

Baby Driver (2017) 

nevie spievať, nevie tancovať a ani hrať vlastne nie, ale BEJBY nezostane sedieť v kúte!

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Preniesť ducha do novej filmovej reinkarnácie sa veľmí nezadarilo.

plakát

Dunkerk (2017) 

Internetové tamtamy už nejaký týždeň búšia: ......ak chceš vysoké umenie, IDI I SMOTRI DUNKIRK v kine. Pravda je taká, že výška umenia DUNKIKRU nedosahuje výšky HVIEZD NA ČAPICI. Ak vám však stačí TENKA ČERVENÁ ČIARA medzi OLOVENOU VESTOU a GRAVITÁCIOU, tak nebudete sklamaní.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well to tell you the truth in all this excitement I kinda lost track myself. But being this is a .44 Adamantium, the most powerful bullet in the world and would blow your head clean off, you've gotta ask yourself one question: "Do I feel lucky?" Well, do ya, x-24?

plakát

Ochránci (2017) 

čím viac X tým viac MEN