Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (29)

plakát

Světová invaze (2011) 

Technicky dobře zvládnuté, akční scény zajímavé a vygradované. Scénář neuvěřitelně stupidní a celý film patetický. Něco mezi 2-3 hvězdami.

plakát

Megamysl (2010) 

Za nejlepší použití 'Welcome to the Jungle'.

plakát

Až na krev (2007) 

Jeden z nejlepších filmů, který jsem kdy viděl. Hlavní zásluhu na tom má samozřejmě Daniel Day-Lewis, který zde podal podle mě jeden z nejlepších, ne-li úplně nejlepší, herecký výkon VŠECH DOB.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Proti prvnímu filmu znatelný propad. Vtipných momentů je podstatně méně a s přibývajícím časem nastupuje nuda. Film zachraňuje až posledních dvacet minut na festivalu.

plakát

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa (1997) 

Velké překvapení. Bean zvládl přechod z gagů do filmu hladce. Skvěle funguje souhra mezi Atkinsonem a MacNicolem. Vrcholem je moment, kdy Langley zjistí, co udělal Bean s Whistlerovou matkou. Zahrát tak vtipně totální zoufalství, to je umění.

plakát

To je vražda, napsala (1984) (seriál) 

Jessica Fletcher je snad nejnesympatičtější postava všech dob. Všude byla, všechno viděla, všechno ví. Její vlezlost mi neuvěřitelně lezla na nervy. Přitom s jinou postavou by to mohl být dobrý seriál.

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

Chytrý film s výtečným DiCapriem v hlavní roli. Skvělý výkon podal také Christopher Walken. Tom Hanks jako vždy průměrný (ale to je asi mojí předpojatostí). Bod navíc za nápadité úvodní titulky.

plakát

Terminál (2004) 

Pro mě osobně neuvěřitelný propadák. Rádoby drama, které chce dojímat za každou cenu, ale výsledkem je jenom křeč. Hanks hraje ve své typické poloze, ve které jsme ho mohli vidět už 437274893krát. Jeden ze Spielbergových nejhorších filmů, ne-li ten úplně nejhorší.

plakát

Letiště (2006) (seriál) 

Vcelku dobře napsaný seriál. Jednu chvíli jsem jej sledoval pravidelně. V celkovém kontextu ovšem snadno zapomenutelný.

Ovládací panel
4 body