Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (1 313)

plakát

Noční Praha (2019) (pořad) 

Je to jako pustit si v televizi hořící krb nebo akvárium - šum do pozadí, nic se tam neděje. Mno nejvíc mě pobavilo, že Primě připadá jako dobrý nápad vrazit reklamu i doprostřed tohohle. :-D Jako by snad očekávali, že někdo půl hodiny čumí na Prahu, aby pak pozornost takového diváka odchytili reklamou. :-)

plakát

Poklad z půdy (2018) (pořad) 

95% věcí jsou krámy, za které dostanou lidi pár tisíc. Když se to srovná s cenou produkce jednoho dílu, tak jsou to imho jen plivance do moře, srovnatelné se spropitným v restauraci. Porota tak může klidně ty šušně rozházet, aby nalákala další účastníky.

plakát

Klenot.TV (2016) (pořad) odpad!

Pořady, kde musíte zavolat, jsou vždy zrádné v tom, že pravděpodobně strávíte mnohé minuty čekáním na lince, zatímco platíte za hovor. A teď si představte variantu, kdy nejen že nemáte nějakou drobnou šanci dostat peníze zpět nějakou výhrou, ale navíc vás čeká další placení, tentokrát za zboží pochybné kvality. Obvykle si dávám pozor na to, aby moje hodnocení filmu/seriálu/pořadu nebylo ovlivněno tím, že nesouhlasím s vyjadřovanou myšlenkou, a abych hodnotil hlavně provedení. Ale tady musím udělat výjimku - samotné provedení pořadu je tak na dvě hvězdy, ale z morálního hlediska si takový pořad nic než odpad opravdu nezaslouží.

plakát

Česká tajenka (2013) (pořad) 

Takový Kolotoč bez kolotoče, aspoň že soutěžící nejsou úplně tupí.

plakát

Oscar (1991) 

Tak to jsem vůbec nečekal - Stallone v komedii, na ČSFD nic moc skóre, ale přesto velmi příjemná komedie spíše lehkého cimrmanovského ražení bez jakéhokoli vnucujícího se trapného pubertálního humoru. Arnie začal v té době dělat komedie (Dvojčata, Policajt ze školky), takže Sly nemohl v konkurenčním boji zůstat pozadu - a na rozdíl od následného nechvalně známého Stůj, nebo maminka vystřelí se Oscar vyvedl.

plakát

Jsem matka (2019) 

Mno upřímně jsem nečekal, že se děj dostane i mimo základnu - očekával jsem, že konec zůstané otevřený a diváka film nechá dumat nad tím, co by mohlo být za dveřmi ven, ale divákovi je naopak naservírováno ucelené zakončení příběhu.

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Silné tři hvězdy za celkem vtipnou komedii s velmi silným obsazením, které je také silně typecastované (Kline jako stydlivka, Douglas jako sukničkář a De Niro samozřejmě jako mrzout). A to ještě prý místo Klinea lanařili Nicholsona. A jako bonus Mary Steenburgen, oblíbená to herečka Jacka O'Neilla z Hvězdné brány. :-D

plakát

Future World (2018) 

Ugh... Mega ultra low budget kousek natočený snad ve třech rozpadlých opuštěných lokacích a v poušti, jistě o mnoho řádů levnější než třeba Mad Max nebo Vodní svět. Nedivil bych se, kdyby většinu rozpočtu spolkli přehrávající Franco a Jovovich, kterou už si teda po téhle zfetované divošce dovedu představit třeba i v roli Harley Quinn. Předlohu psal předpokládám podobně zfetovaný autor, kterému se asi jedné noci zdálo o lesbické sexy robotce plnící přání na povel, tak okolo toho postavil nějaký pseudoděj a prohlásil to za scénář. Proč je do role matky, kterou by odehrála kdejaká komparzistka, obsazená Lucy Liu, to jsem vůbec nepochopil - leda že by si ji připravovali na naivně očekávaný další díl. Mila Jovovich by jistě zaujala i v hlavní roli robotky, ale nutno uznat, že ta postava herecky nenabízí vůbec nic, tak se Mile nedivím, že si radši střihla vyšinutou drogovou královnu. Spolu s robotkou se podobně nepředvedl ani Prince.

plakát

Monster Hunter (2020) 

Osvědčená manželská dvojice Anderson-Jovovich tentokrát ve fantasy vodách. Už když se objevil drak, který se dal zranit jen když začínal chrlit oheň, tak jsem si říkal, že to zní jako z nějaké počítačové hry - a ejhle, ono to je na motivy počítačové hry. Vizuální efekty jsou v pořádku - dokonce v takovém pořádku, že kdo nemá rád pavouky, tak by měl asi tenhle film radši vynechat. :-) Po Andersonově-Jovovichové dlouhé sérii Resident Evilů mě asi nemělo překvapit, že závěr filmu zůstal otevřený pro další případná pokračování.

plakát

Dálniční hlídka (2019) 

Byl jsem trochu překvapený, že se film nejmenuje Bonnie a Clyde, aby maximálně využil marketingový potenciál, ale po zhlédnutí filmu uznávám, že by to byla zrada na divácích. B&C jsou zde vlastně jen rekvizita v silném příběhu texaských rangers. Costner i Harrelson paráda, Costner dokonce dával přízvuk (na to, že se proslavil mj. svým americkým Robinem Hooodem...) V jednu chvíli jsem dokonce kontroloval, zda film není veden i jako komedie, protože má také decentní špetku humoru. Tak už tedy konečně vím, jak to s B&C bylo - zvlášť konec byl teda šílený. Je-li libo trochu slabší naháněčku strážců zákona s vykradači bank, pak si pusťte Za každou cenu.