Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Pink Floyd: The Wall

Pink Floyd: The Wall (1982)

Nemá smysl cokoliv na tomto díle hodnotit. Je zdařilé po všech stránkách.. Dokonalé prolnutí hudby a vizualizace.. Nemám slov...

Německo v roce nula

Německo v roce nula (1948)

Tento film mě opravdu překvapil.. Nečekala bych, co vše se může po půlnoci odehrávat na ČT2.. Ještěže jsem tenkrát nemohla spát..

Pianista

Pianista (2002)

Strhující příběh, který vám od začátku do konce nedá vydechnout. Přestože většinou filmy přijímám v klidu, u tohohle díla jsem byla naplněna napětím, hořkostí, samotou, bezmocí, ale i nadějí, radostí a.. a.. A mohla bych pokračovat stále dál. Při sledování tohoto filmu mnou zmítaly city a emoce a navíc jsem se několikrát přistihla, jak pláču. S Adrienem Brodym v hlavní roli, se tento film zařadil do čela mé TOP10.

Svěrací kazajka

Svěrací kazajka (2005)

Tento počin mne opravdu nadchl. Děj, který by se mohl zdát nepřehledný a nesmyslný, je podán s tak brilantní jistotou a prostotou, že nezbývá než zůstat sedět s pootevřenými ústy. Navíc v tomhle filmu hraje můj oblíbenes Adrien Brody. Takže pro mě to znamená jediné. Hluboce se klaním a hlasitě tleskám.

Život Briana

Život Briana (1979)

Pro Pejpra: Tohle je natočeno podle skutečné události..;)

Blaník

Blaník (1997)

Už jen rytíř Smyl Flek z Nohavic by si zasloužil 5*..:D A když se k tomu přidá dokonalý souboj mečů, není co k tomu dodat..:)

Fantom Morrisvillu

Fantom Morrisvillu (1966)

Pro mě asi nejlepší česká parodie.. Tedy- hned vedle Adély..:)

Constantine

Constantine (2005)

Je zde vše, co si může holka přát - sexy chlap, netradiční zbraně, zajímavé stvůry a dokonalé pojetí pekla. Mám ten film ráda..:)