Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (75)

plakát

Lucy (2014) 

Dávám 4,5 hvězdy. Krásný film. Je tam poměrně dlouhý nástup, kdy s Black Widow tušíme, že přijde velká akce. A dlouhé nástupy bývají často nudné. Ne tak s Lucy. Přesto, že ještě nic neumí, je tupá jak tágo a její míra stresu by zabila kdejaký kovíd, je to záživné. Pár mouder od GutenMorgen a Lucy jede akci za akcí. Otevírá postupně své kapacity a ničí jednoho zločince za druhým. Jenže pak přichází takový podivný závěr. Nebudu ho popisovat, ať vám neberu závěr filmu, ale mě se tam prostě vůbec nehodil, nelíbil se mi a byla to zbytečně rána vlastní pěstí do oka. Ale 95 % filmu jsem se fakt bavil a těším se na dvojku!

plakát

Mia a bílý lev (2018) 

Pecka. Filmy dítěte se zvířátkem zažily boom někdy možná před 15 lety. Většinou to bývá už jen kýčovitá pohádka. Tento snímek je fakt pěkně zrežírovaný, zahraný i natočený. Přilepil k TV i naše kluky, kteří jinak sledují jen samé střílečky, ninjago a jiné zběsilosti. Zaujmout je, to je pro film velké ocenění a ještě navíc takovým "dojákem". Shrnutí o stavu lví populace na závěr, krátká historie je pro mladší taky fajn. Celý dojem z filmu velmi reálný a vyspělý.

plakát

Overlord (2018) 

Tak jak vidím na Prima Cool názvy typu Źraločí tornádo či Nacistické zombie, je to dopředu jasné! Ovšem film překvapil! Skvělé masky a i v tom bizáru velmi přesvědčivé herecké výkony! Spousta peněz jde na filmu také poznat. Bylo pár scén, kdy jsem neměl chuť se na ty detaily dívat, ale JO - toto mě bavilo!

plakát

Útok z hlubin (2018) 

Krásný film. Amíci jako vždy odvedou nadpozemské hrdinské výkony, což je už asi nikdo neodnaučí, ale ty klady! Gerard jako správný hrdina, si vůbec nehraje na hrdinu, ale považuje se za obyčejného člověka, na což je ve filmu kladený silný apel. Přesto všechno nakonec závěrečný hrdinský kousek, světe div se, neodvedou američani, ale scénáristi nechali zachránit svět rusy. WOW, toto se v USA filmech moc nevidí a za to velký palec nahoru !!

plakát

Láska k divočině (2016) (seriál) 

Lásku k přírodě si představuji jinak než zabíjení krásných tetřevů, medvědů a zajíců pro radost, jako koníček. Na Prima Zoom už jednou něco podobného běželo. Toto nemá s láskou k divočině nic společného. Stačí vzít foťák a "sestřelit" divoké zvíře krásnou ostrou fotkou. Mrzí mě, že tvůrcům nebyl ani proti srsti takový název.

plakát

Planeta Česko (2017) 

Dávám 5*, abych "dotáhl" několik zbytečně udělených 2*. Ikdyž důvody chápu, jako zásadní na celém filmu vnímám jeho poselství. Také mě v začátku zarazil nepříjemný, antivypravěčský tón K. Hádka. Musel jsem si na něj zvyknout, což u jednorázového snímku dělat nechci. Trochu mě zarazilo i srovnání s nějaký amaterským snímkem v autorových začátcích, či věnování dcerkám. Ale nakonec právě to věnování a snaha ukázat českou krajinu ne jako zničenou, ale jako plnou života, je poselstvím filmu. Jsem v přírodě jak je to jen možné a chování lidí je často velmi špatné. Tento snímek mi vrátil naději. Díky za něj a víc takových!

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) odpad!

Co to je za sranec ??? Nechtělo se mi vstávat k tv, zachránila mě reklama!

plakát

Putování s dinosaury (2013) 

Perfektní, překvapilo! Koupili jsme malému na slepo. Viděl to už asi 6x a bere si to s sebou i k babičce. Pěkný příběh alá Rocky z dinosauří říše pro celou rodinu.

plakát

TOP STAR magazín (2008) (pořad) odpad!

Opravdu odpad... nemám vůbec nic proti slavným lidem. Když umí něco, co mě baví a líbí se mi, rád se na ně podívám při jejich umu. ALE TOTO ?? K.V. co to je? Proč tolik lidí baví dívat se na NIC natočené o jiných lidech? Tento pořad nemá pointu, vlastně ani není přesně co kritizovat, protože je to malé nic o ničem :) Umění je jen to, že někdo uměl natočit pořad o ničem a ještě ho prodávat lidem WOW :D

plakát

Pán elfů (2012) odpad!

Není zvykem hodnotit film po prvních 5 minutách, tady je to ovšem na místě. Nutno říct, že už jsem přešvihl nějaký doporučený čas strávený u tohoto filmu. Poučte se z mé chyby...