Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 274)

plakát

Pravda vs. Alex Jones (2024) 

Narcistický magor, kterého sleduje tupá lůza nejhoršího kalibru. stačí se podívat na ty lidi, co ho následují. Jasná paralela je vidět i v ČR, kdy dezoláti vylézají z nor a snaží se praktikovat podobné pošahanosti. Jedna z matek to tam dobře popsala: Ukážete úmrtní list - je zfalšovaný. Ukážete fotky - jsou zfalšované. Všechno je to photoshop. A bude to horší a horší...

plakát

Tokyo Vice - Consequences (2024) (epizoda) 

Kulervoucí předposlední dík! Všechny linky se blíží k sobě, něco se dalo i čekat, scéna v hotelu dokonalá, v Čihaře skoro slzičky. Miluju to sblížení Sata a jeho pobočníka. Nemůžu se dočkat posledního dílu!

plakát

Tokyo Vice (2022) (seriál) 

Oceňuji, že ačkoli jde o mafiánský film, tak je zde miminum brutalit a vše nahrazuje parádní atmosféra. přesně tak si představuju dobrou kriminálku. Mám štěstí, že seriál objevuji při vydánídruhé série, protože konec je skutečně naprosto otevřený. Japonština je v seriálu fantastická, líbí s emi, jak plynuje přechází do angliny a zas zpět. Tokio parádní. Člověk vzpomíná na vlastní návštěvu :)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Tohle je naděje. Moje naděje.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Příběh atomové bomby... Ne Hirošimy, ne nagasaki, ne vizuálních mega výbuchů. Je to příběh jedné z nejstrašlivějších věcí na tomto světě. Netřeba víc.

plakát

Černé zrcadlo - USS Callister (2017) (epizoda) 

Tenhle díl se mi hodně zaryl pod kůži. Pokud někdo popustí uzdu fantazie a domyslí činy do důsledku, je to vrchol zrůdné odpornosti. Hlavní protagonista měl osud ještě hezký... Ke konci mě trochu tahaly nějaké logické skoky, ale budiž odpuštěno. Musela bych se nad tím zamyslet víc, zda bylo vše košér. Z morálního hlediska je ale tohle solidní sonda. A pro mě důvod, abych si nikdy mozek nikam nepřipojila, i když to jednou určitě půjde.

plakát

Služka - Nebeská modř (2021) (epizoda) 

Scéna se studnou je super, protože přesně tak se lidi cítí. Líbil se mi ten příměr. Regina je úžasná, líbila se mi od začátku a tenhle plot twist mě vůbec nepřekvapil. Naopak by mě naštvalo, kdyby tam nebyl. Jen Alex ení zvyklá na slušné zacházení a jako správný spráskaný pes odmítá pomoc a pak se diví. JO a nechápu, proč si vezeme alespon pár tašek hromadičů. Omg tam je přece věcí!!!

plakát

Koruna - Přípravy na budoucnost (2022) (epizoda) 

Moc by mě zajímalo, jak by to vypadalo, kdyby Charles vládl dřív. A sice netuším, jak moc pravdivý tento seriál je, ale hádám, že to bude asi blízko. A tak tu vidíme skvělého Charlese (už si zvykám i na herce), panoptikum starých pan včele s Babou Jagou a uraženou Dianu, která dělá, jako by nic z toho už pár let nevěděla. A znovu opakuji, že nechápu, jak někdo může starou královnu obdivovat. Co dokázala bylo zajímavé. Ale co nedokázala je stejně tak otázka k diskuzi. Člověk má vědět, kdy odejít. Ona se jen snažila hecnout smrt, nehledě na to, co přinese británii. Že má současná britská rodina instagram je skoro zázrak.

plakát

Koruna - Série 4 (2020) (série) 

Za mě je čtvrtá série asi nejlepší. Užívala jsem se Margaret (vlastně obě), vztah Diany a Charlese je tak děsivý, až se nedá stranit ani jednomu z nich. Byť u mě přece jen trochu víc vítězí Charles. No a paní Královna? Olivia Colman je bohyně, samotná královna však pro mě žádným ideálem není. Spíš namě působí jako protivná necitelná baba z jarmarku, co umí akorát krmit čokly a chodí v galoších. Děsný obraz zkostnatělé monarchie, co šéfuje digitálnímu světu.