Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 274)

plakát

Koruna - Následky (2023) (epizoda) 

Neříkám, že tohle je realita. Ale myslím si, že je to dost blízko. O to víc nechápu fanatismus kolem přestárlé stařeny, která se neuměla vzdát trůnu a i v roce 1997 se chovala jako v roce 1917.

plakát

Šťastně vdaná (2023) (seriál) 

Extrémně frigidní anime bez jediné pusy (ano, tento spoiler si nenechte ujít, abyste zbytečně nečekali). Jak psal už někdo jiný, na začátku se mi to líbilo a pak to začala být přeslazená nuda. 2,5*

plakát

Bod obnovy (2023) 

Tohle je naděje. Moje naděje.

plakát

Šťastně vdaná - Topení se ve snech (2023) (epizoda) 

Hromada prázdných slov, neuvěřitelně spisovná japonština a nesnesitelná Mijo. Když někdo stvoří takové anime, říkám si, jestli by chtěl taky takhle neschopnou, ukňučenou, plochou, ubrečenou, ukňouranou bezpáteřní chudinku. Koukám na to už jen proto, abych se dočkala alespon nějaké sex scény, což se v tomto frigidním anime stejně nestane. Místo toho se dočkáme klišojdních povzdechů, pohledů a pochopeních. Proč prostě nemůže existovat nějaké anime, který by nebylo bud hentai anebo frigidní protahovaná sladěřina? Na začátku to bylo fjan, ted už je to moc.

plakát

Šťastně vdaná - Noční můry a hrozivé stíny (2023) (epizoda) 

transvestitní princ, kopa nudy a ufnukaná Mijo. Co vypadalo na začátku jako zajímavý anime se pomalu mění v koncept frigidní pany s koncovkami -sama a předponami -ita

plakát

Oppenheimer (2023) 

Příběh atomové bomby... Ne Hirošimy, ne nagasaki, ne vizuálních mega výbuchů. Je to příběh jedné z nejstrašlivějších věcí na tomto světě. Netřeba víc.

plakát

Láska padá z nebe - Epizoda 2 (2019) (epizoda) 

Korejských Devět dní stále pokračuje a hlavní hrdinka má dokonce téměř identické jméno... Bohužel v případě seriálu se Se-ri chová často jako úplně vypatlaná osoba. Nicméně pan plukovník to zachraňuje a druhá část dílu byla už slušně poutavá. Už aby tam byla ta pusinka :)))