Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (702)

plakát

Kolej (2014) (TV film) 

Podprůměrná režisérka (tank Girl to nezachrání) natočila podprůměrný horor, který je asi tolik hororový, jako nevynesené smetí. Je tady sice v pár sekundách nějaký ten náznak atmosféry, pár dobrých (myšleno dobrých podle školního známkování) nápadů a proto dávám 1 z 5. Jinak je to ale koncentrovaná nuda, kterou můžete s čistým svědomím vynechat.

plakát

Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (1996) (seriál) 

Faktor Psí. Zní to jako vtípek, který nám říkal profesor fyziky na vysoké: "Koule psí a koule mi. A mí, to je takové u s kokotem." Každopádně, tenhle seriál je typickým devadesátkovým produktem. Dementní scénář, kanadská sterilnost a Dan Aykroyd. Ale jakože jo, některé díly se dají, ale jinak je to fakt nuda a vím že mě to nebavilo ani když to kdysi běželo v televizi, přičemž jsem byl zrovna ve věku, kdy jsem podobné seriály žral.

plakát

Asterix: Sídliště bohů (2014) 

Hodně zábavné, ale na staré klasiky to prostě pořád nemá. I když se to docela přibližuje. To nejlepší co Sídliště bohů nabízí je hlavně zápletka, scénář je fakt dobrý. Humorem se tady taky nešetří, pobaví se jak malí, tak velcí, čili vše funguje tak jak má. První z nových Asterixů, který za něco stojí.

plakát

Uzavřený kruh (2013) 

Nedodíval jsem to, hrozila mi akutní otrava nudou. Bla bla, nezajímavé bla bla, klišé bla bla, další bla bla.