Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (25)

Z.P.G.

Z.P.G. (1972)

Představte si svět ve kterém je tolik smogu, že na ulicích není vidět doslova na krok a lidé musí chodit v maskách. Svět, ve kterém se konzumuje syntetická strava. Svět, kde vládne taková míra přelidnění, že vyšel zákon, jenž v příštích 22 letech zakazuje rodit děti, aby se přelidnění snížilo. Svět, ve kterém když si pár ponechá dítě, rovná se to nejhoršímu zločinu proti lidskosti a celá rodina je přímo na ulici odsouzena k smrti. Svět, ve kterém se kupují robotické náhražky dětí. Do takového světa vás uvede Z.P.G. (Zero population Growth). Russ (Oliver Reed) a Carol (Geraldine Chaplin) jsou manželský pár a touží po dítěti. Nákup robotické náhražky Carol psychicky nezvládne, chce živé dítě, své dítě a tak se rozhodnou, že budou mít dítě tajně. I přes veškerá opatření se ale o jejich dítěti lidé začínají dozvídat. Až je nebezpečí blízko, Russ a Carol vymyslí plán…

Caperucita y Pulgarcito contra los monstruos

Caperucita y Pulgarcito contra los monstruos (1962)

Mexické studio Azteca které se zabývalo většinou hororovými snímky, natočilo svou verzi pohádky o Červené Karkulce, jež byla původně zamýšlena jako rodinný film, nicméně výsledek je spíš kombinace hororu a pohádky s větší příměsí hororu. Červená Karkulka spolu se psem a skunkem jdou lesem, ve kterém se je snaží vyděsit známá hororová monstra jako například Dracula, Frankensteinovo monstrum, Vlkodlak či třeba obr, která posílá zlá čarodějnice z Mexika. Ke Karkulce se posléze přidá Tom Paleček a další a společně bojují proti nástrahám „hororového“ lesa.

Wolpodzilla

Wolpodzilla (1994)

Pěstitelé konopí, nebolí "ganja farmáři" z vesmíru, si zvolili Mnichov jako místo pro svou výsadbu. Želbohu, v Mnichově zrovna probíhá Oktoberfest, což se jim moc nehodí a proto jedou do Tegernsee, jelikož v místním jezeře žije Wolpodzilla, monstrum gigantických rozměrů s gigantickým vemenem a gigantickým poprsím. Poté co je Wolpodzilla připravena, vyráží k Mnichovu, aby jej zničila. Do cesty se jí však postaví neohrožený jódlující lovec Toni a odbornice na Godzillu Mariko. Dokáží porazit děsivé monstrum a zachránit město?

Yureiyashiki no Kyofu: Chi O Suu Ningyoo

Yureiyashiki no Kyofu: Chi O Suu Ningyoo (1970)

Hiroshi a Keiko se vydají do domu rodiny Nonomurových, protože Keiko má strach o svého bratra Kazuhiko, který tam jel po půl roce v cizině za svou milou Yuko a neozval se. Po cestě k domu se dozvědí, že Yuko zemřela před dvěma týdny při dopravní nehodě. Po příjezdu do domu jim paní Nonomura informaci potvrdí a sdělí jim, že Kazuhiko odešel hned na druhý den po příjezdu, smrt Yuko ho prý hluboce zasáhla. Když ale chtějí Hiroshi a Keiko odjet, zjistí, že jim nejde auto. Proto poprosí paní Nonomura, zda by u ní nemohli strávit noc. Během noci se stane pár podivných věcí a Keiko spatří Yuko. Nikdo jí to nevěří, ale jak postupně Hiroshi a Keiko pátrají, rozhodnutí najít Kazuhiko, odkrývají děsivé rodinné tajemství.

Rattus Pistofficus

Rattus Pistofficus (2005)

Během pouhých pěti minut se rozehraje dramatický souboj. Oranžový myšák si z deštníku vytvoří přístřešek proti dešti. Spokojeně spí, když v tom příjde zlý člověk (Josh Reed) a vezme mu ho. To se myšákovi samozřejmě nelíbí a snaží se svůj deštník získat zpět. Jeho nynější majitel se ale bez boje nevzdá!

Mahakaal

Mahakaal (1993)

Mahakaal je bollwoodskou odpovědí na Noční můru v Elm Street. Vystupuje v něm démon, který vraždí „Freddyho rukavicí“ ve snech. Anitu a její rodinu tento démon terorizuje, protože chce pomstít svou smrt. Kdysi totiž býval člověkem a ze své smrti viní Anitina otce, policejního důstojníka a právě nenávist k němu mu umožnila stát se po smrti tím, čím je. Anita společně se svými přáteli musí přijít na to, jak démona porazit.

Píseň triumfující lásky

Píseň triumfující lásky (1969) (TV film)

Do paláce Fabiusze jednoho dne přijedou dva jezdci, Mucjusz, Fabiuszův dávný přítel, a jeho společník Malaj. Fabiusz má z neočekávané návštěvy obavy, jelikož Mucjusz byl před lety zamilovaný do jeho krásné ženy Walerie. Mucjusz jej ale ubezpečí, že při jeho častých cestách po dalekých zemích poznal spoustu žen a na Walerii už dávno zapomněl. Fabiusz Mucjusze s Malajem ubytuje v zahradním pavilonu. Během přivítací recepce Mucjusz rozdává přítomným dárky a Malaj hraje čarovnou "Píseň lásky", kterou pokud poslouchají zamilovaní lidé, dovedou nevídané věci. Aby to Mucjusz dokázal, zabodne si do hrudi dýku, vytáhne ji a přitom necítí bolest. V noci Walerii láká melodie linoucí se ze zahradnícho pavilónu, až neodolá a vstoupí. V následném rozhovoru se ji Mucjusz přizná, že ji stále miluje, ale že trpí malomocenstvím.

Golem

Golem (1979)

Původní pověst o Golemovi přenesená do budoucnosti, kde vědci masově vyrábějí "umělé" lidi. Snaží se tak zdokonalit lidstvo ve světě poznamenaném jadernou válkou. Zdegenerované jednotky, obyčejní lidé, jsou přetvářeny v plnohodnotné články dokonalejšího lidstva. Jedním takovým člověkem určeným k vylepšení je Pernat, který se však po čase vzbouří, zkouší utéct a přemlouvá k útěku i další. Zřejmě díky tomu je obviněn z vraždy agenta Holtruma a skončí ve vězení, ze kterého vyjde již "obnovený". V Holtromově pracovně pak nachází černého golema, kterého zprovozní a utíká, využívajíc následný chaos ve městě.

Khoht phetchakhaat

Khoht phetchakhaat (2005)

V roce 1960 nebylo na světě mnoho tak klidných míst jako byla Thajská provincie Chumporn, jejíž obyvatelé žili v klidu ctíce staré zvyky. Klid je však narušen nálezem mrtvého těla poblíž vodního kanálu. Brzy po děsivém nálezu se začínají ztrácet další vesničané, lidé jsou zděšeni. Při pátrání po vrahovi se ale začínají objevovat stopy, které stále více nasvědčují tomu, že vrahem je možná velké zvíře.

Wizards

Wizards (1977)

V postapokalyptickém světě, který vypadá jako směs světa v období druhé světové války a Středozemě J.R.R. Tolkiena, musí čaroděj Avatar zachránit svět před fašistickými mutanty jež vede jeho zlý bratr Blackwolf, ne nepodobný Adolfu Hitlerovi. Ten používá nacistické propagandistické filmy a nahrávky projevů Adolfa Hitlera ke stimulaci své armády mutantů, stejně jako "dobové" zbraně druhé světové války. Avatar na záchranu světa ale není sám, na jeho cestách různými magickými, či radioaktivními oblastmi mu dělá společnost sexuálně promiskuitní královna víl, horkokrevný válečník elf a Peace, Blackwolfem vyrobený robot, jež se proti němu vzbouřil.

Prostitute Killer

Prostitute Killer (2000)

Tento film spadá do kategorie CAT III, násilných Hong Kongských filmů točících se především okolo znásilnění a násilí. Pojednává o třech mladících, kamarádech od dětství, kteří se vyžívají ve znásilňovaní a následném zabíjení prostitutek. Policie po nich marně patrá, to se ale změní, když jedna z jejich obětí zůstane naživu...

Pavoncello

Pavoncello (1967) (TV film)

Pavoncello je televizní adaptace povídky Stefana Zeromského. V roce 1912 příjíždí do Itálie bohatý, ale nemocný stařec Szczebieniew se svou mládou a krásnou ženou Zinaidou. Zinaida, která se s ním nudí, hledá zábavu a milostné zálety, což její manžel Szczebieniew shovívavě přehlíží v naději, že alespoň takto se dočká vytouženého potomka. Proto ji většinou doprovází Szczebieniewův věrný sluha Emelianow. Jednou Zinaida pozná mladého houslistu Ernesto Foscu a očarovaná jeho krásou jej prosí, aby jí dával hodiny na housle. Začíná se s ním ukazovat i na večírcích a neskrývá své city k němu.

666 Mo Gwai Fuk Wut

666 Mo Gwai Fuk Wut (1996)

V Hong Kongu a okolí jsou záhadně zabíjeny ženy, které spojuje jediné, narodily se šestého července. Okolo Hong Kongu obchází smrt v podobě psychopatického vraha. Ching, policejní psycholog, objeví pravděpodobnou další oběť, která trpí děsivými sny, ve kterých se jí zjevuje sám Satan. Všechno ukazuje na to, že psychopat je Satanův učedník, jehož tělo si pán pekel vypůjčil k hledání reinkarnace své dcery na Zemi.

Man Beast

Man Beast (1956)

Connie Haywardová plánuje výpravu do Himáláje, protože chce najít svého bratra, který se tam ztratil při pátrání po sněžném muži. Když ale výprava dorazí na poslední známé tábořiště bratrovy výpravy, najdou tam jen starého podivína, průvodce Vargu. Hned poté je výprava napadena obřími sněžnými muži, ale to není nic v porovnání s překvapením, když jim Varga vyjeví svůj původ a plány které má s Connie.

Teenage Zombies

Teenage Zombies (1960)

Čtveřice teenagerů si chce udělat pěkný den s vodním lyžováním, avšak dostanou se na ostrov, který zvolili východní agenti a vědci jako svůj hlavní stan a testovací centrum. Chtějí totiž ovládnut USA tak, že promění jejich obyvatele v zombies. To ale ještě naše skupinka neví. Nejdříve se jim ztratí člun a oni na ostrově uvíznou. Poté agenti chytí dva z nich a zavřou do klecí, kde mladí lidé mohou tak akorát přemýšlet o svém osudu. Ale agenti jejich osud znají. Ačkoli už svou látku úspěšně vyzkoušeli na bezdomovcích, opilcích a jiných individuích, skupina teenagerů má být poslední zkouška před nakažením celých Spojených států.

The Spinach Roadster

The Spinach Roadster (1936)

Jeden z dílů seriálu Popeye the Sailor (PEPEK NÁMOŘNÍK). Pepek přijel svým autem pro Olivu Oilovou, chtějí si vyjet. Ale aby to nebylo tak jednoduché, objeví se Bluto s parádním sporťákem, oproti kterému Pepkova popelnice vypadá jako ta nejhorší. Jelikož je Oliva slušná dívka, které nejde jen o peníze, odmítne Bluta a jede raději s Pepkem. To se Blutovi samozřejmě nelíbí a tak se jim rozhodne jízdu všemi možnými způsoby překazit.

What -- No Spinach?

What -- No Spinach? (1936)

Jeden z dílů seriálu Popeye the Sailor (PEPEK NÁMOŘNÍK). Hlavní roli tu hraje Wimpy, známý to líný pojídač hamburgerů (ale i všeho ostatního), který pracuje společně s Blutem v Blutově restauraci. Bluto je známý protiva a tak našemu jedlíkovi nedopřeje v práci jíst. Ten se s tím samozřejmě nehodlá jen tak spokojit a v tom přichází na scénu jako zákazník Pepek. Wimpy vytuší, že by se dal zákazník využít k sehnání něčeho k snědku. Jak to vše skončí? Jak je již u Pepka a Bluta zvykem, samozřejmě monstrózní rvačkou.

A Dream Walking

A Dream Walking (1934)

Jeden z dílů seriálu Popeye the Sailor (PEPEK NÁMOŘNÍK). Příběh začíná v noci. Hlavní hrdinové, Pepek, Bluto a Oliva spí, jenže Oliva Oilová je náměsíčná a tak si vyjde na malou procházku po střechách domů na staveništi. Pepek a Bluto, jež se oba ucházejí o její přízeň, se ji samozřejmě pokouší zachránit, nicméně moc si to navzájem neulehčují, každý z nich přece chce být právě ten hrdina, co ji zachrání a šplhne si tak u ní. Takže o rány a naschvály není nouze.

The Paneless Window Washer

The Paneless Window Washer (1937)

Jeden z dílů seriálu Popeye the Sailor (PEPEK NÁMOŘNÍK). Bluto si jako majitel firmy na mytí oken vypomáhá sám tím, že okna sám zašpiní. Avšak po jedné takové akci, je v desátem patře u oken kanceláře stenografky Olivy Oilové odmítnut, jelikož o její okna se postará Pepek. To se Blutovi samozřejmě nelíbí a bitva umývačů oken může začít.

The Ghost Walks

The Ghost Walks (1934)

Za bouřlivé noci, jsou divadelní producent, jeho sekretářka, a dramatik Prescott Ames nuceni hledat útočiště v domě Dr. Kenta poté, co jejich auto dostane smyk a sjede ze silnice. Jedna pacientka Dr. Kenta, která se nachází v domě, se chová velmi podivně, zřejmě kvůli tomu, že je dnes výročí zavraždění jejího manžela. Na večeři začne skupina diskutovat o oné vraždě, když v tom zhasnou světla a hned na to se začnou dít první hrůzostrašné události...

Reklama