Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (2 076)

plakát

Přátelé: Zase spolu (2021) (TV film) 

Je to krásná nostalgie :) Je tam tolik informací, které pro mě nebyli novinkou, ale tak hezky zpracované, že jsem se fakt pobavila, užila jsem si celou tu show, kterou tam předvedli a zakompnovali tam i další herce, které jsme v seriálu viděli a přehlídka kostýmů? :D super :)

plakát

Pýcha a přemlouvání (2022) 

4* dávám hlavně z důvodu toho prostředí, těch kostýmů, té barevnosti a celkového dojmu... Jinak je to předvídatelný film, kde mě neskutečně po celou dobu štvalo, že si nedokážou prostě říct, co k sobě cítí a ta hrdost a pýcha byla až, jak by řekl pes po kastraci "kulervoucí". Jinak je to hepáč jako prase, kde i slzu uroníte a pokud stárnete, tak si můžete říct, že už jste vážně staří a patetičtí :D

plakát

Red Notice (2021) 

Čtyři hvězdičky tomu dávám pro tu svižnost, kterou tento film má a také barevnost - ať už postav, tak se mi celkově líbil styl, jak to bylo natočené. Jsem zvědavá, kdy uvidím zase Reynoldse ve filmu bez svých popichovacích hlášek a narážek na všechno možné....Zde to ale nevadilo a s Johnsonem mi to sedělo ;) Nicméně - tolik lidí tam umřelo :D A tolik lidí působí, že jsou nesmrtelní :D Neuvěřitelné :D

plakát

Projekt Adam (2022) 

Mít ve filmu dokonce 3 verze postavy, které ztvárňuje Reynolds se svým pichlavým slovním projevem? :D Na to si myslím, že film nalákal hodně lidí..No, myšlenka je to super, "poselství" to má také moc pěkné....nicméně - za mě moc "jednoduchý", předvídatelný slaďák s happyendem...Popichování mladší a starší verze Reynoldse byla vtipná, zbožňuji Keener :) a docela by mi jeblo potkat svoje - jakékoliv jiné "já" :)

plakát

The Gray Man (2022) 

Film má podle mě silný základ pro ženské publikum - na Goslinga a Evanse se hezky dívá ;) Já beru tedy jen Goslinga a k tomu Thorntona ;) Je to hodně akční, hodně ničivé, velmi svižné, sem tam dost propletené a tolik názvů měst či zemí jsem ve filmu dlouho neviděla :) Umřelo tam fakt hodně lidí :D Na mě až moc akční a "zabijácké", ale bavily mě různé typy mučení či zabíjení, kterých tu opravdu nebylo málo a dost mě překvapily různé techniky, které jsme tu mohli vidět :) Jo a myslím si, že by si dost snížili ten rozpočet, kdyby řidič té tramvaje prostě zastavil a nejel s tím tak dlouho přes Prahu :) Jo a mám moc ráda Alfre Woodard, která i když hodně malé roličce, tak zaujala :)

plakát

Mělas to vědět (2020) (seriál) 

Jsem zastáncem, že seriály, které mají třeba 5-8dílů a nic víc, jsou nejlepší. A jinak tomu není ani u tohoto počinu. Je zajímavé, že jsem obvinila postupně všechny postavy z daného činu :D Ale v předposledním dílu, při objevení kladiva (pardon) jsem se vrátila k hlavnímu podezřelému ;) Kidman je perfektní! Její role se mi moc líbila a zajímavá dvojice s Hughem, která mi přišla poměrně nevyvážená, ale něco mi na tom přesně sedělo...Líbí se mi styl, jakým je to natočené, protože mě to chytlo od začátku, i přesto, že se to tvářilo dost předvídatelně - prostě mě to v táhlo a během chvíle jsem to měla zkouknuté. Bavilo mě to, příjemně mi to "zaměstnalo" hlavu a ten závěr nebyl "extrémní" šok, ale - jeden z mých podezřelých to přeci jen byl :D

plakát

Sváteční rande (2020) 

Byla jsem až překvapená jak "na pohodu" tento film byl... Za mě dobrá Emma Roberts a předvídatelný závěr. Pardon. Já nemám ráda hepáče a ve výsledku mi bylo jedno jak to dopadne :D ale bavilo mě to :) Průměr.

plakát

Spiderhead (2022) 

Přišlo mi to takové hodně "futuristické"...Nicméně - dvojice Miles a Chris mi skvěle seděla a kdyby mi někdo řekl (když tam tak spolu seděly) - koho bych si vybrala - byl by to Miles ;) Pro něj mám rozhodně větší slabost ;) No dál :D Zajímavá myšlenka, je to teda dost psycho, ale skvělým způsobem...Film já jednu skvělou chvilku...a to, když se díváme, co se stalo postavě Milese a za co tam vlastně je...My to průběžně vidíme a slyšíme od něj, ale až zjistíme tu 100%pravdu a on tam stojí u toho hořícího auta - tak to bylo pro mě hodně náročné...a bylo to skvěle znázorněné...Víc než samotný film mám v hlavě myšlenku toho konceptu daného místa...zajímavý "projekt"... ;)

plakát

Voyagers - Vesmírná mise (2021) 

Dívat se na to, jak na lodi, která 86let "putuje vesmírem" ke vzdálené planetě by mohlo být zajímavé...Pokud ta loď není plná puberťáků, kteří přestanou ve 14ti letech pít vodu, která obsahuje látky, která jim tlumí jejich pubertální pudy :D Divím se, že se jich tam nepozajíbelo víc...Jako vážně jsem cca od půlky filmu čekala větší vraždění a docela mě mrzí, že na to nedošlo..Nicméně - myšlenka - jakože vize celého filmu - super - to se mi líbilo, ale bylo to podané tak "nezajímavě"... Zajímavý projekt, pokud od narození neznáte nic jiného než "uzavřený" svět mimo realitu - takže neznáte slunce naživo, vzduch, řeku apod..tudíž vám to logicky ale právě nemůže chybět...v tom to bylo dobře vymyšlené ;)

plakát

Střípky (2021) 

Zajímavá trojice...Vidět dvě základní chyby v jednom filmu od postav z policejního prostředí - to se jen tak nevidí :D Nesnáším, když postavy Denzela Washingtona žvýkají :D Nemůžu si pomoct, ale on to dělá ve filmech tak často a je to tak trochu odporný :D Film mi neskutečně připomínal svoji "temností" - myšleno ve formě nočních situacích, nějaký jiný snímek, jen si nedokážu vzpomenout který...Za mě pohodový krimi film, který nejde vlastně tolik do hloubky a je to za mě v pohodě :)