Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (171)

plakát

Purpurová barva (2023) 

Líbila se mi filmová verze z roku 1985 a tak jsem byla zvědavá, jestli budu oslovena stejně pozivitivně tou z roku 2023. A byla - a jsem stále plna dojmu z báječného filmu. Každého citlivého člověka, se dotkne příběh plný skvělé hudby, prostoupený písněmi s emotivními texty a v neposlední řadě  GOSPELY Afroameričanů. Perfektní herecké obsazení a dva "hvězdní" producenti, stvořili úžasný film.

plakát

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon (2019) 

Skvělý film, jako všechny s Ovečkou Shaun. Moc jsem se nasmála, Nejvíc u stoupajícího spáleného toustu, za zvuku hudby: "Jak pravil Zarathustra "....(Vesmírná Odysea) : )))))))

plakát

Poslední Vermeer (2019) 

Jistě nejsem sama, kdo mezi světovými malíři má jako"srdcovku" Jana Vermeera. Film je natočen podle zkutečné události kterou jsem již znala a tak jsem byla zvědavá na nové zpracování. Nezklamala jsem se, film se mi moc líbil. A ze závěrečných titulků jsem zjistila, že producentem byl Ridley Skott  .

plakát

Angličanka (2022) (seriál) 

Je to tak báječné, když jsme postupně vtahováni do příběhu, který byl mistrně natočen a v rolích perfektně obsazen. Mám moc ráda Emily Bunt a v této minisérii, byla naprosto skvělá.

plakát

Temný případ - Série 1 (2014) (série) 

Děj první série, až do morku kostí vystihuje již název sám. Naprosto skvělý výkon podal Matthew McConaughey a s brilamtním dabingem pana Jakuba Sajce, to byl skvělý zážitek ke sledování.

plakát

Red 2 (2013) 

Bavila jsem se od začátku až do konce - super film : ))))))

plakát

Pluk mizerů (2022) (seriál) 

Skvělá minisérie o vzniku SAS : ))

plakát

Bullet Train (2022) 

I přes to množství krve - jsem se 127 minut skvěle bavila : )))

plakát

Predestination (2014) 

Skvělý film pro diváka, který má rád příběhy tohoto žánru.