Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (1 340)

plakát

Absurdistán (2006) 

Je to sice taková buranská komedie, ale já se při ní bavil. Nápad o stále blbnoucích dalších generacích, kteří se množí čím dál tím víc, zatímco chytří vymírají, protože o potomcích přemýšlí, až je příliš pozdě, má něco do sebe:) Hezké 3*. Sympatický Luke Wilson.

plakát

...a bude hůř (2007) 

Zpočátku pouze vulgárnosti, nechutnosti, ale pak již se příběh zlepší. Asi to byla těžká doba-zvlášť pro takovéhle existence.. Slabší 3*.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Klasický film s Jimem Carreyem stojícím na jeho pitvoření a grimasách. Do toho nějaká ta zápletka a máme z toho film, který by bez Jima asi přespříliš úspěch neměl. Ve výsledku standardní průměr.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Je to taková blbůstka, ale člověk se u toho zasměje. Dobré herecké výkony, hlavně ve tvářích:).

plakát

Afrika aneb Češi mezi lidožravci (2004) (divadelní záznam) 

Prostě Cimrman - opět se u něj člověk zasměje nad všudepřítomnými slovními hříčkami. Jsou i lepší Cimrmanovi hry, to určitě ano, ale stále je zde holt znát ta vysoká kvalita humoru a o to je jde. Opět nezklamal. Kch.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Zlo pod sluncem (2001) (epizoda) 

Jelikož jsem před tím četl knihu, představoval jsem si Hercula úplně jinak a tento filmový mi absolutně nesedl. Film jako takový byl dobrý (také měl dobrou předlohu), ale kvůli právě postavě Hercula dávám jen 3*.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Martinova typická komedie. Zábava ta k na jedno podívání.

plakát

Agent v sukni 2 (2006) 

Typický rodinný film - místy se člověk baví, místy trapné až hanba. Ale podívat se na to dá. Slabší 3*.

plakát

Air Force One (1997) 

No, slabota. Zajímavý je, že když byla v ohrožení dá se říci obyčejná Američanka, tak únosci mohli počítat klidně do deseti a stejně to nepomohlo a prezidentovi to bylo jedno, ale když se v té samé situaci ocitla prezidentova dcera, tak stačilo napočítat do dvou a "spravedlivý prezident všech Američanů" se hned vzdal, aby svou dceru zachránil.. to nebylo tedy zrovna moc americké, pane prezidente..

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Fajn anglický humor. Především Chris je super.