Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (288)

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Revoluční seriál, záhadná témata. Postupně se objevuje dost nudných dílů,ale to neubírá na celkovém hodnocení seriálu. Snaha Foxe Muldera najít pravdu je na seriálu nejzáživnější a spolu s Danou Scullyovou tvoří dokonalý pár. The truth is out there!

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Nejsou to akta X na jaké jsme zvyklí, kdekdo jistě čekal mUFO tématiku (včetně mě). Bohužel jde ale o rozšířený další díl Akt X, který se zabývá paranormálními aktivitami, a který je sakra dobrý!! Jako skalní fanda Akt X jsem nadšený,proto jsem dal 4 hvězdy. Ale to nic nemění na tom,že jde o výborný mysteriózní thriller plný napětí. I want new X- Files series! I want to belive !

plakát

Anatomie lži (2009) (seriál) 

Celkem zdařilý seriál, určitě ojedinělý, ale místy dost nudný... Tim Roth herecky výborný, i ostatní nijak nevadili, ale na kriminálku moc fádní ! Každopádně změna na seriálovém poli a to vítaná !

plakát

Anděl Páně (2005) 

Zpočátku jsem se bál,že to bude další nudná a trapná novodobá pohádka,ale byla svižná vtipná a hezká...

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Pokus o novodobý Matrix se nepovedl. Přitom potenciál je obrovskej, ale nebýt fanda a hráč her, jsem v tom úplně ztracenej. Nevyužitý herecký um Fassbendera, Cotillard a Ironse jen podtrhuje scénáristicky kolaps. Pochybuju, že se dočkáme pokračování, jen mě fascinuje, jak je možný, že nikdo nedokáže kvalitně zpracovat herní adaptace. Dočkáme se někdy....?

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Tohle byl nářez.... ! Ultra mega peckově nahláškovaný film, s dokonalým Liamem Neesonem, vyrýsovaným fešákem Cooperem, hromotluckým Rampagem a nejbláznivějším magorem v kokpitu Copleyem...--------- ,,Kudy na Berlín " ? ----------- :D Rozhodně stojí za to, to vidět,jelikož tehle typ humoru mi sedí, a vzhledem k tomu,že se téměř celé kino smálo taky, tak jsem asi nebyl jedinej....:) hlášek a akce je v tomto filmu požehnaně,ale chyběla jedna zásadní věc. Rozpočet. Což se odrazilo v efektech,které byli matné,rozmazané až moc počítačové a skryté v naprosto chaotickém střihu. Takže téměř vůbec jste se nechytali, co tam vlastně dělají (zvlášť při bitkových scénách). Pokud bude pokračování, což osobně doufám, přál bych A- teamu vyšší rozpočet !

plakát

Avatar (2009) 

Epická bomba v podobě nového Cameronova filmu. Zážitek maximální,dalo by se říct,že nejlepší co jsem v posledních letech viděl...Vizuální stránka filmu je naprosto famózní.Úvodní půlka nás spíše seznamuje s prostředím planety Pandory, která je neskutečná (Cameron musí mít neuvěřitelnou myslivnu vymyslet něco tak dokonalého),okouzlující (hlavně ve tmě) a krásná. Propracování živočichů je taky báječné (hlavně zajímavý nápad spojení Navi s okolním světem pomocí jejich copů). Druhá půlka je víceméně akční a ,,válečná" kdy jsem v kině doufal, že někdy budem mít takovou techniku, kterou použili na zničení lesního města..! Klobouk dolů. Herecké výkony dobré,překvapila Weaver,kterou normálně moc nemusím a Ribisi v roli slizáka..Worthington báječnej jako vždy.Pokud to shrnu Avatar je animovaná pecka pro celou rodinu,která nemá konkurenci. 3D efekt revoluční.

plakát

Barbar Conan (2011) 

Nispele, volala Xena. Hercules přes ní vzkazuje, že jim máte vrátit kostými !

plakát

Batman: Dead End (2003) 

Fanoušek pro fanoušky... Děj o ničem,ale za ty masky, převážně predátorů 4 hvězdy. Rodriguez by se měl stydět...;)

plakát

Bez soucitu (2010) 

Težká oddychovka, která nepostrádá dobře natočenou, svižnou a výpravnou akci. Scénář je brak o tom žádná, co by se taky dalo čekat od Luca Bessona...Ale koho to štve? Já se bavil ! Hláškující drtič kostí a zarážeč pažeb do krku John Travolta mne pobavil... Prvních 30 min se celkem dost vleče, ale pak přijde nespoutaná jedna akce za druhou, která mně nejvíce bavila při honičce na dálnici! Pierre Morel mě nezklamal a jsem velmi zvědavý na jeho zpracování Duny.. ! P.S. Bezesporu největší týpek a černohumorská postava byl řidič audi...:D