Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (107)

plakát

Město 44 (2014) 

Snímek by se zcela obešel bez experimentů s kamerou a hudbou. Zbytečně to rozpolcuje představu, že se díváte na film z konce druhé světové války.

plakát

Leon (1994) 

Upřímně, během celého filmu ve mně pracovaly city, ke konci mi stekla slza po tváři, tak doslovně, jak to zde píši. Reno a Natalie jsou ta nejvíce uvěřitelná dvojice z dob, kdy vznikaly filmové klenoty a herecké talenty. V neděli zemřel Bowie, v pondělí jsem se dožil svých jednatřicátých narozenin a dnes ze mě vymačkala slzy malá Mathilda. Film bylo to nejlepší, co kdy lidstvo vymyslelo.

plakát

Amy (2015) 

Nikdy jsem jí osobně nepoznal, a přesto mě emoce jímají natolik, že těžko hledám správná slova. Až budu v Anglii, určitě položím květiny na tržiště v Camdenu, kde stojí její socha, a hlavně k jejímu hrobu na hřbitově Edgware v Londýně. Milujeme Tě.

plakát

Ona (2013) 

Emoční utopie o zoufalém až nekomediálně směšném muži, kterému byste od určitého momentu až po zbytek filmu nejraději neúprosně jednu uštědřili přímo do tváře. Poselstvím filmu zdá se býti myšlenka stále více rozvíjejícího se jevu na mobilní telefony a jiné technologie upoutané osoby. Bude za pár desetiletí lidstvo opravdu tak sociálně zakrnělé? Těžko hádat, na tento film si ale názor rozhodně uděláte.

plakát

Mezi vlky (2011) 

Ještě jednou ruku sevřít... V posledním boji co mám znát. Dnešního dne chci žít a zemřít... Dnešního dne chci žít a zemřít...

plakát

Vyfič! (2009) 

Miláček publika, skvělá Ellen Page!

plakát

Godzilla (1954) 

Film, se skrytým poselstvím dalším generacím. Devět let po Hirošimě a Nagasaki vznikl snímek, který používá symbolismu v podobě hrozivého, ničícího tvora jako synonymum pro důsledky testování nukleárních zbraní. Po shlédnutí je tento film pro mě tedy více než jen Sci-Fi. Hirošima a Nagasaki by se nikdy neměly opakovat.

plakát

Gravitace (2013) 

Budete dlouho hledat stručná slova pro vyjádření Vašich pocitů. Není to Sci-Fi. Máte před sebou životní zkušenost, důvod znovu přehodnotit Váš respekt k soustavě, ve které žijeme. Ale na konci stejně budete vesmír obdivovat, i když s velkým a nezbytným strachem.

Ovládací panel
3 body