Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (18)

plakát

Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů - Bratři ze Soluně (2013) (epizoda) odpad!

Kdyby se to netvářilo jako dokument, dalo by se leccos odpustit, ale vyobrazení Cyrila a Metoděje jako spásu slovanského národa  je výsměch historii. Jejich agresivní prosazování křesťanské nauky jde ruku v ruce s vymýcením našeho původního "pohanského podhoubí" a již první část Zákonu sudnyj ljudem je sama o sobě výmluvná,  neboť nabádá ke konfiskaci majetku těch, kteří odmítli konvertovat a k jejich prodeji do otroctví. Prostě fuj.

plakát

Duna (2021) 

Naprosto zbytečný kastrát knižní předlohy. Vyrobeno pro nenáročné, barvičkohltající, lobotomizované hanszimmermasturbanty. Lynch měl aspoň koule zapojit diváka do nějaké transcendence...ale pozitivní na tomto snímku je, že se z něj nechce zvracet a skončil.

plakát

Stranger Things - Season 3 (2019) (série) 

Třetí serie má hodně společného s pizzou hawai, která zůstala na palubní desce v srpnových vedrech . Je to fakt hnusný.

plakát

Seal Team 6 - Série 1 (2017) (série) 

Svěží vítr do plesnivých plachet soudobého rasového a genderového korektivismu. Navíc Six obsahuje spoustu reálných technických a taktických bonbónků. Jen pro military fajnšmekry, pro ostatní je to ztráta času.

plakát

Ad Astra (2019) odpad!

Tak opět dostal Newton a Kepler masáž. Brad Pitt se od satelitu odrazí takovou silou, že vygeneruje dostatek hybnosti k překonání rychlosti rotace Neptunu (9660 km/h), proletí jeho prstencem (rychlost srážky Brada Pitta a sakra velkých šutrů musí být logicky vyšší než oněch 9660 km/h), dostane se do lodi a třešnička na dortu...atomový výbuch ho zanese přesně do ideální sestupové pozice na oběžnou dráhu Země, aniž by potřeboval jediný korekční manévr. Jako vážně? Unylá, nudná a svojí stupiditou urážející vesmírná demence.

plakát

Premiér (2019) (seriál) 

Kinematografie na svém vrcholu 👌

plakát

Upgrade (2018) 

Kulhánek dělá filmy? "Abych nelhal, nekřičet jsem dokázal podvodem - když už bolest nešla vydržet, předal jsem tělo Tomu Druhému - a ten řval celou dobu, akorát to nebylo slyšet.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Nuda, nuda, šeď, šeď...1% star wars fanoušků, kteří se ještě dnes "obtěžují" s původním expandovaným universem, jenž byl vyšukán Disney kaloňem do nynější zpitvořené podoby dolarové bankovky, se jistě tímto paskvilem bolestně pobavilo. Ono totiž po epizodě Potrat v žumpě - mám na mysli epizodu 8 Poslední potrat v žumpě, nikoliv Potrat v žumpě se probouzí, je téměř nemožné ještě vzbudit nějaké negativní emoce. A ačkoliv nejsem žádný agitátor, prosím pětihvězdičkové hodnotitele o vytažění hlav či pohlavních údů z prdelí a nabádám je k znovuobjevení žánru science-fiction, takový, jaký kdysi býval.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) odpad!

Tak tady není o čem. Zvrácenost! Ale je to výborná parodie...chybí pouze milá tvář Jakuba Koháka.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) odpad!

Georgi co jsi nám to provedl? Nechat své celoživotní dílo napospas mrchožroutům z Disney! Jsem zarytý fanoušek jak filmů tak expandovaného univerza a včerejší premiéra byla pro mě pohřbem mé životní lásky. The Force went to sleep