Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (23)

plakát

Machete (2010) 

Občas mi nabíhala husí kůže, jak to bylo trapné, ale občas to taky byla sranda.

plakát

Kabinet doktora Caligariho (1920) 

Úplně úžasný film... Mimochodem, už vím, kde bral Dennis Lehane inspiraci při psaní Shutter Islandu, protože tyhle filmy jsou si opravdu neuvěřitelně podobné (příběhem).

plakát

Metropolis (1927) 

Tak tohle byla pecka. Nemyslel jsem si, že mě film bude byť jen trochu bavit (měl jsem ho povinný do školy), ale bavil mě hodně. Pořádná dystopie s pěkným příběhem, ale hlavně... ty efekty! Na tu dobu určitě něco neuvěřitelného, řekl bych že větší revoluce než pro nás Avatar, a to ještě (jak už jsem zmínil) s dobrým příběhem.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Ano, ano, ano! Málokdy se stává, že se mi líbí český film, a tenhle se mi líbil opravdu hodně! Vtipný to je, a to není všechno. Převážně anglicky zpívaný soundtrack je vybraný také skvěle. A nejlepší role? Já volím básníka. Denně nosit pětky domů,/ nemusí být zlozvykem,/ zvlášť když přihlédneme k tomu,/ že je nosíš pod trikem.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Docela mě to nudilo, herecké výkony nic moc a to to byla teprve jenom půlka... Na druhou stranu mi to nepřišlo zas tak špatné, mělo to několik světlých momentů.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Kdyby se nepokoušeli o ty vtípky, bylo by to asi lepší. Cage vypadal fakt dobře, ale stále opakující se kouzla mě začali po chvíli nudit.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Strašně se mi líbilo tolik zajímavých myšlenek pohromadě. Říkal jsem si: Kdyby to takhle vážně bylo...!!! A fakt jsem si přál být v jeho kůži, dokážete si představit, jak moc zajímavý by to byl život?

plakát

Super High Me (2007) 

Celkem (ale ne zas tak moc) zábavné, pěkný nápad, ale jinak celkem o ničem.

plakát

Peníze jako dluh (2006) 

Nepobral jsem úplně všechno, asi si to budu muset pustit znova, ale je to teda pekelně zajímavé/poučné!