Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

Vzhledem k tomu, že tento seriál je naprosto dokonalý, není třeba ho ani komentovat....

Firefly

Firefly (2002)

Podle mě vůbec nejlepší sci-fi seriál s úžasnými herci, skvěle zamotaným a přitom perfektně čitelným dějem, suprkalifragilistiexpialidózním humorem a nádhernou Summer Glau v době, kdy ještě byla dětinsky roztomilá... Nathan Fillion na hrad!!! "Půjdete do velice speciálního druhu pekla. Pro pedofily a ty co mluví v kině..." Kvalita tohoto seriálu se pozná z toho, jak rychle byl stažen z vysílání... Jen doufám, že tohle není konec a že se ještě dočkáme nějakého pokračování. Já chci pokračování, slyšíš, BOŽE???!!!!!!!!!!

Zlatá sedmdesátá

Zlatá sedmdesátá (1998)

Na Markíze jsem viděl několik dílů, takže nemůžu hodnotit úplně objektivně, ale líbilo se mi to. P. S. Po shlédnutí několika dílů v originále jsem se do tohoto seriálu zamiloval a sjíždím ho dnem i nocí...

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Sheldon je ku*va bourák. Tohle je ten typ sitcomů, kterej mám rád. P. S.: K dnešnímu dni (2.2. 2011) mám shlédnuto vše, od neodvysílaného pilotu až po 13. díl 4. série a je to neustále naprosto geniální se scénami, které si musím pouštět neustále dokola (Sheldonova Bazinga v suchém bazénu je jedna z mnohých, ale nejspíš úplně nejlepší)..

Taková normální rodinka

Taková normální rodinka (1971)

Nestárnoucí klasika, kterou prostě musíte milovat, stejně jako všechny postavy s jejich hláškováním a šílenými nápady...

Ajťáci

Ajťáci (2006)

The best of the best of the best.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

"Na jaký westerny jsi to koukal? Na Butche Účetního a Snaživce Kida?" Tenhle seriál je neskutečnej.

Doctor Who

Doctor Who (1963)

Britský kult, jehož vznik všechno změnil. Náhled širší divácké obce na sci-fi, způsob vyprávění příběhů, životy statisíců, či spíš miliónů lidí. Do svého komentáře a hodnocení (a žebříčku oblíbených seriálů) zahrnuji i obnovenou verzi Doktora, která je pokračováním, nikoliv remakem tohoto klasického seriálu. Doktor je od Williama Hartnella přes Toma Bakera či Sylvestera McCoye až k Mattu Smithovi (resp. Peteru Capaldimu) hrdinou, jehož si musíte zamilovat. Nehledě na jeho společnice a společníky (ať už Harryho Sullivana, Sarah Jane Smithovou, Rose Tylerovou či Claru Oswaldovou), kteří zajišťují, aby se diváci Doktora nepřejedli, a aby se sám Doktor nezbláznil. K tomuto seriálu jsem si hledal cestu obtížně, ale jelikož mám opravdu rád rozvětvené a propracované světy, nebylo zbytí. Musel jsem si ho zamilovat.