Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (92)

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Uprimne a nezaujate...ONEManshow jsem sledoval a do zadne souteze jsem se nikdy ani nezapojil. Samotny film je dobry, ma vse co by mel mit a hlavni vec je presah do reality. Konec koncu jsem videl neco co u nas jeste nebylo a asi ani nikde na svete. Uprimne klobouk dolu, bavilo me to a je to asi nejlepsi film z ceske republiky co kdy kdo natocil. Je to vtipne, kvalitna natocene, ma to zvraty a nechybi mu nic...to spatne hodnoceni prikladam tady tomu, kolik lidi vlastne napalil a kolik je zavistivich cechu. Doufam ze ten film dobije Netflix.

plakát

Tlouštíci (2020) (pořad) 

Super projekt, kde se snaží změnit lidi a hlavně jejich přístup ke stravě, pohybu. Pro mě jsou informace v této reality již známé, protože Lukáše Roubíka a jeho rady sleduji už delší čas. Bohužel pro některé je to naprosto nepředstavitelná věc si odvažovat každý gram potravy, pro mě je to naprosto běžné a to jsem nikdy nebyl tlusty. Ten kdo je nespokojený se svou postavou má v tomto pořadu návod s tím něco udělat a to momentálně nemluvím jen o tlustých lidech, ale i o lidech skinny fat nebo hubených co by chtěli trochu svalově narůst. Je trochu škoda, že se zde zaměřují jen na tlouštíky a né na celé spektrum různých postav/ lidí. Nicméně mě se pořad velice líbí hlavně v tom smyslu, že se nesnaží jen ořezat toho člověka, udělat mu plastiky, ale snaží se změnit jeho životní styl.

plakát

Spolu z domu (2020) (pořad) odpad!

To uz radeji koronavirus nez sledovat tohle....

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Šel jsem do kina na jistotu, film od QT je vždy zaručenou kvalitou a jistotou, že dostanu parádní zážitek, děj plný zajímavých zvratů a nevšedního humoru. Brad Pitt a Leonardo jsou mými nejoblíbenějšími herci, takže jsem se fakt těšil jak malé dítě. Bohužel obrovské zklamání, pár scén bylo úžasných, ale film má především bavit a není to o čekání na nějakou dobrou scénu. Herecké výkony jsou TOP, bohužel nezachrání můj dojem z celého filmu.

plakát

Backstage (2018) odpad!

Ben Christoval nebo jak se tenhle tvor, co si musi mackat koule jak zpiva, vubec jmenuje. Nechapu jak mu nekdo za jeho jak herecky vykon, tak pevecky muze zaplatit.....asi to bude tim ze mu taky nikdo nerozumi ani slovo. :-D Jinak bez Bena by ten film stal za nic a diky tomu, ze je tam Ben, tak bych z toho odpadu co jsem videl ubral jeste dalsi 3 hvezdy, bohuzel to nejde. Sakra to ti cesi nemaji oci? Proc dabuji slovaky? Proc kopiruji americke sceny? Proc to hazi do stupidni souteze? Vzdyt ten film nemuze mit ani scenar, bylo to pruhledne jak plexisklo. Zacinam si rikat, ze v cesku neni nikdo normalni co by dokazal natocit neco na co se da divat. Napsal bych 1000x lepsi scenar, neokoukany, originalni a s pribehem. A ty "herce" poslete do ordinace nebo ulice, tam se uplatni...stydel bych se neco takoveho natocit, hrat v tom a jeste so pod to podepsat. Vzdyt tu reziserku museli sehnat nekde na pracaku. Jen mi to uprimne reknete. To opravdu ti co hraji v tom filmu, co to napsali, natocili, nadabingovali nemaji oci, usi aaaa vzdyt je to jedno....Natocil bych 1000x lepsi film....

plakát

Sedm dní v pekle (2015) (TV film) odpad!

ani jednou jsem se nezasmal a jestli je tohle anglicky humor, tak ja potom pochazim nekde z Afriky. Takovou sracku mohou natocit jen Amici...

plakát

Ostravak Ostravski (2016) 

Jestli takhle mluví v Ostravě, tak asi nepocházím z Ostravy a nežiji zde 26 let. Takhle mluví leda cikáni, ale používají jiné výrazy. Nevím na co si tenhle film hrál, možná ho natočili pro Pražáky, aby se nám vysmívali. V Ostravě se mluví rychle, krátce a hlavně spisovně a zároveň sprostě, mnoho výrazů, které byli ve filmu se sice používají, ale od nás zní úplně jinak. Ani sociální případy zde takto nemluví. Kdyby z nás nedělali blbce, klidně bych hodnotil o mnoho lépe, takhle mi to přišlo kýčovité a dělání nucené srandy, které se zasměje jen vůl.

plakát

Otcova křídla (2016) 

Velmi zajimavy film, ktery zanecha spoustu myslenek. Film je z Tureckeho prostredi a ukazuje jak je tezke zit v teto zemi. Skvele je zde znazorneno, ze kazdy ma v zivote jine hodnoty, avsak film je zbytecne dlouhy a ma velmi pomale tempo. Videno na 51. Festivalu v Karlovych Varech. Prekvapivy zaver zvedl tenhle film na 60 procent. Doporucuji shlednout.

plakát

Projekt minulost (2015) 

Blaznive, uzasne..nemam co dodat, ten film jsem zral do posledni vteriny.