Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (238)

plakát

Sucker Punch (2011) 

Všichni musí uznat, že scénář nebyl to pravé ořechové. Chtělo to někoho kdo by Snyderovi trošku přidržel otěže. Taky nevím, proč skoro u poloviny rozhovorů mezi děvčaty měly v očích slzy. Nejspíš to v nás mělo vyvolat smutek, nebo něco, ale u mě to mělo spíš opačný efet. Když jsem u efektů, tak ty byly skvělé, od Avatara jsem si takhle nepošmákl. Snyder je pro mne pořád eso, tento film beru jako jeho, spíš, pokus vyzkoušet co jako díváci sneseme.

plakát

Vetřelec (1979) 

Film který mi za brzkého mládí způsobil mnoho nočních můr. Dodnes jsem neviděl celou scénu nahánění ve ventylaci. :-)

plakát

Vetřelci (1986) 

Jak si vzpomenu na zvuk detektoru pohybu, tak mi stále běhá mráz po zádech.

plakát

Vetřelec: Vzkříšení (1997) 

Bez debat nejhorší film série... Nejvic me štve přechod, až skoro do komedialni roviny místy.

plakát

Mr. Brooks (2007) 

Než jsem film zhlédl, tak jsem díky různým ohlasům, na tento film, byl k němu skeptický. Především různé (rádo by) recenze v novinách a podobně tomu napomohly. Naštěstí jsem byl mile překvapen. Děj, ač se zdá být předvídatelný, nemá zas až tak vyšlapanou cestičku jedním směrem. Demi i Kevin jsou ve svých rolích příjemní a nijak jim to nedrhne. Pro mne milé překvapení, není nad čím váhat...

plakát

Moucha (1986) 

Doslova efektní film.

plakát

Harry Brown (2009) 

Na první velký film režiséra, je to velmi velmi dobrý počin. Michael Caine je mstitel jak má být. Není to dokonalý film, každý má mouchy. A u každého takového, je velmi rádi přehlédneme. 8/10

plakát

Božský (2008) 

Film s neobyčejným kouzlem hlavní postavy. Při prvním záběru na něj jsem se začal smát, ale postupně se mi zadíral pod kůži víc a víc. Určitě tomu pomohla i svižná a kvalitní režie.

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Povedený western, s dobrým hereckým obsazením a podmanivou hudbou. Nudit se rozhodně nebudete...

plakát

127 hodin (2010) 

James Franco to uhrál skvěle a není divu, že je tento film nominován na oskara. Osobně tipuju, že ho dostane za střih. ;-)