Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (139)

plakát

Událost (2010) (seriál) 

Náhodou to docela překvapilo, vcelku už od prvního dílu je příběh strašně hezky rozvinutý a dějové příběhy se tam jak rozchází, tak zase schází. Mám rád příběhy u kterých se musí myslet a pokud je špatně pochopíte, tak jste ztratili čas strávený na tomto seriálu. Slabé obsazení, ale to vůbec nevadí, je tu šance na vyniknutí postav. To samé se říkalo o Dexterovi a podívejte, kde je teď. Celkově moc povedený a konec... je to vůbec konec?!

plakát

Kick-Ass (2010) 

Je to neuvěřitelně neuvěřitelné! Dlouho jsem se na to nechtěl podívat, protože jsem od toho čekal v podstatě jen to nejhorší a galerie mi tomu taky nepřidala. Přišlo mi to jako hodně velké klišé, ale procenta šly nahoru a mě nezbývalo nic jiného, než se k tomu přinutit. Nakonec mě to velice ohromilo a překvapilo a už dnes se těším na další díl, protože toto byla pecka a nemůžu si pomoct, ale místy, mi ta kombinace všeho až připomínalo Pulp Fiction, ale věřte mi jsem plně zdravý člověk!

plakát

Bad Taste - Vesmírní kanibalové (1987) 

Čím nižší rozpočet, tím větší klišé, bohužel je to tak, ale ne tehdy pokud si to do parády vezme Peter Jackson a jeho partička, která vraždí borce z vesmíru... Omlouvám se, Peter vlastně ne. Peníze se ve filmu hodně odrazily, toho si můžeme všimnout na prvý pohled, ale to jak je to vytvořené, nahrané a podané z toho dělá úplně něco jiného a na konci filmu si už i ty litry kečupu oblíbíte.

plakát

Big game (2010) (pořad) 

Jasně hodnocení tohoto pořadu, je pro každého rozporuplné, ale pokud máte rádi tuhle karetní hru a rozumíte ji, pak se s radostí kouknete na jeden z dalších dílů Big game v které se hraje o velký balík peněz.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Ani nevíte, jak je to úžasné, pořádně prožívat každý kousek filmu. Zpátky ve Středozemi! Skřeti, elfové, trpaslíci je to nádhera co zase Peter ztvárnil. Máme tu opět všechno co známe. Freeman opět nezklamal, vlastně nikdo nezklamal, všichni byli skvělí! Nádherná krajina Nového Zélandu a do toho hudba Howarda Shore, byla jedna z nejlepších kombinací... Vůbec mi nepřipadalo, že bychom jsme zaznamenali nějaké přebytečné scény. Čas byl akorát a žádné nudné pasáže ani nepostřehnete. Těším se na další pokračování, pouze doufám, že Peter pro nás nevyčerpal všechno co měl a doufám, že má ještě nějaký překvapení v rukávu.

plakát

Sinister (2012) 

Celou dobu se vám třesou nohy a stále jste v napětí co na vás zase vykoukne... Ano, přesně takový byl pocit, když jsem sledoval tento úspěšný horor, který se pro mě stal nejlepším hororem co jsem viděl. Skvěle vytvořené a příběhově bezchybné, celou dobu přemýšlíte jak to dopadne, a pak je to stejně úplně jinak, než jste si mysleli. Skvělá temná atmosféra a hlavně zvuková kulisa, která neměla chybu a způsobila vám, že váš lekací reflex byl v jednom kole :). I na mě byl tento film moc, ale byl super.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Skvělé obsazení, skvělé dobové prostředí, moc se mi to líbilo ovšem co se týče podobného filmu jako byl iluzionista, tak bych řekl, že to mělo lepší závěr, koncovka byla vícero promyšlená. Ale i tak jsem velice spokojen. 85%

plakát

Resident Evil: Apokalypsa (2004) 

No rozhodně se nesvítí na dobré časy, je to jedno z dalších klišé, do kterého se zbytečně narvali peníze a výsledkem, je bez příběhová westernovka se spoustou munice a zbraní, nějací ty namalovaní smraďoši nakaženým morem, kteří terorizují město a jediné osoby z kterých jde respekt a jediné co musí, je najít malou holčičku bohatého vědátora, který stejně nedopadne dobře. Je to hodně slabé i přesto, že to ambice mělo ze začátku velké. 40%

plakát

Chata v horách (2012) 

Tohle je hodně povedené a hodně zamotané. Myslíte si, že příběh šlape, podle toho, pak zase podle toho a pak se připlete další věc a jste v příběhu celý zamotaný. Nebojte není to tak hrozné, jde jen o to, že nápady tu jsou vynikající. Chvilku mi to připomínalo Saw podle těch nástrah, které na ně čekali... Všechny hrůzy, všechno čeho se bojíte najdete tady. Všechny kousky věcí, které vám chybí v jiných hororech najdete tu. Byl jsem velice překvapen, už z toho jak jsem se bavil, tak už kvůli vysvětlení a ukončení příběhu.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Ano, není to takové jak jsem si to představoval. První hodinu se moc toho neudá, je to celkem všecko takové pomalé, ale je vidět, že se to šetřilo až na závěrečných třicet minut filmu, kde se nám to konečně rozjíždí, avšak pozdě. Takže konec je hodně vydařený a další bonus jsou udělané zpomalené záběry a efekty, ty taky stály za to, ale jinak je to průměr.