Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Deníček (9)

40!

Sorry for late...Happy 40 Bday STAR WARS, my (movie) LOVE of my life :)

40!

Výplach na MZ

"Kráva týdne
Ledové království už má hodně přes miliardu. A to je hodně přes miliardu důvodů k tomu, aby se ozvali blbci, kteří by si z téhle částky rádi něco ukrojili. Jejich královnou je Isabella Tanikumi. Ta žaluje společnost Disney o čtvrt miliardy za to, že jejich poslední pohádka není, jak by asi člověk čekal, podle Hanse Christiana Andersena, ale podle jejího života. Jo, nějaká kráva, která vyrostla v horách v Peru si usmyslela, že její životní příběh je tak zajímavý, že se o něm natočil animovaný muzikál a nikdo jí to neřekl. Tihle lidé mě nikdy nepřestanou bavit. Ale se vší úctou k té paní, pokud nedokáže vyčarovat zpívajícího sněhuláka, tak si asi celou žalobu může strčit do řiti."

 

KURDE...HLAD doždímal celej tejden :D

Za hranice neznámého

Tož abych taky přihodila poleno do roztančeného ohně, s uživatelkou Momo_desu plánujeme rozcupovat tenhle nahnilý škraloup společnosti, všednosti, (ne)jistot i řádu a vydat se na cestu, z které se už možná živy nedostaneme. Po vodě, po souši, v prošlapanejch teniskách bo bosy, ve vlasech vítr dálav a v ústech sladkou pachuť exotiky, jednoho netypického dobrodružství. Pakliže ona je přední Alfou, drtivou špicou boty, já jsem Omegou, uzemňující podrážkou, jenž zašlape vše, co nám bude stát v cestě :D Tudíž naše přípravka obsahuje skillování díky AC a TR, ranní kliky a já se už budu musit dokopat k šermu. Zabalen máme lejsrák, lano (po nemž bude lézt samozřejmě druhá bouchačka, pač v mých schopnostech jsou jen uzle :D), zapalovač a nějaký ty lovecký nože. Každopádně v našem zájmu budeme oprašovat křesání křemenama i šprtání morseovky, o čemž sice Momo neví, takže pssst! :D

 

Aprire la porta al mondo! A zdar napěchovaným toulcům!

Za hranice neznámého

Tichý let noční sovy

Jou Jou! od včera nám ve čtvrti nefachá osvětlení, takže zažíváme nádherně sametovou apokalypsu černočerné tmy :) Hororově lahodná atmosféra, jen při světlech z oken a příjemný večerní relax před spaním. Kéž by ten temný průlet myšlenkami prázdných patron, hvězdných modliteb, němých výkřiků i meditačních tepen, vydržel alespoň týden :3

 

"In our darkest moments, when life flashes before us, we find something.
Something that keeps us going. Something that pushes us"

 

Pro ty, jenž nespí se mnou...ENJOY

http://www.youtube.com/embed/videoseries?list=PLmKmAiN0Obfr9r-n_Vxr6GiQdCan92YrV

Tichý let noční sovy

Vydařenej držkopád!

Prometheus nedostal plešouna za efekty, Atlas mraků nebyl ani nominovaný za masky a Joaquin stále nedoceněn!

Těžko lze takovou ignoraci zkousnout, ale i tak mohu říci, že jsem potěšena :)

Vydařenej držkopád!

We were climbing the stars to the wonder...

AGAIN AND AGAIN....

film, na který jsem roky čekala...


Jak tak na to koukám, deníková číslovka 24, toliko mne provázejíc po tento rok, příhodně zakončuje jednu dlouhou etapu. Toto jest můj poslední příspěvek, nechť proto započne nová éra prodchnuta ještě větším uvědoměním, změnami, jichž bude snad tolik, jako je dlažebních kostek cestou na Pražský hrad :D Směle kupředu novému úsvitu a konec konců i excelentním filmovým vyhlídkám...a že nás toho čeká :)


Vše zakončím slovy Javiera Bardema z Malickova snímku níže:
You shall love whether you like it or not. Emotions, they come and go like clouds. Love is not only a feeling; you shall love. To love is to run the risk of failure, the risk of betrayal. You fear your love has died; perhaps it is waiting to be transformed into something higher. Awaken the divine presence which sleeps in each man, each woman. Know each other in that love that never changes.

We were climbing the stars to the wonder...

Žít filmy, Žít s filmy!

Time of my life...

za tip děkuji Nilesovi

Hugh Jackman prostě baví!

Check this out :-) and eeenjoyyyy

How it will happen?

Tož sa pozriem jak dopadne tento nový upgrade :-p

How it will happen?