Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 292)

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Průser! Nic nefunguje. Akce o hovně, napětí žádný, herci tragičtí, děj pitomej (no dobře pitomej byl i minule) a Emmerichova režie odfláknutá až hanba. Ani žádná nostalgie se nekoná. Zůstává jen pár pěknejch vizuálů a solidních triků.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Odpudivá Bridget Jonesová to dotáhla do třetího dílu, kterej je jedno velký, nezvládnutý klišé, postrádající jakýkoli humor. Nebo to řeknu jinak - o humor asi šlo především a na papíře to možná opravdu bylo vtipný, ale režisérka scénář přetavila ve sled zoufale kýčovitejch, skoro až amatérsky nezvládnutejch scén, které postrádají jakýkoli náznak humoru, zato je film doslova prošpikován odpudivýma a trapnýma scénama. Jonesová je kráva, která by měla den co den dostat přes tlamu - je to jedna z nejnesympatičtějších postav v historii filmu (čemuž velmi napomáhá ksicht Zellwegwerovej, dabing Hudečkovej a režie Maguirovej). Jedna hvězdička jen a pouze za Emmu Thompsonovou, která jakmile se ve filmu objeví, okamžitě jde kvalita nahoru.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Další Marvel, kterej je absolutně o hovně. Akce je o ničem, napětí taktéž a příběh mě byl u prdele, protože jsem se strašlivě nudil. Snad jen triky jsou na úrovni, jenže to je snad v dnešní době a s rozpočtem 165 mega samozřejmost. Kdyby tak chtěl ten arogantní sráč Strange zdechnout hned v desátej minutě, mohl jsem si ušetřit dvě hodiny života na něco mnohem smysluplnějšího, než se nechat k smrti nudit tímhle Derricksonovým šitem.

plakát

Do posledního dechu (2016) 

Zcela průměrnej katastrofickej film. Lepší celkovej dojem z filmu dělá to, že je natočen podle skutečnejch událostí, na druhou stranu zpracování není nic moc, což film zase sráží dolů. Jako celek je to tím pádem těžkej průměr. Film celkem neurazí, ale působí ospalým dojmem. Zaděláno bylo na mnohem šťavnatější žánrovku.

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Dory je pouze o fous horší, než byl Nemo. Kdyby byly všechny pokračování takhle kvalitní, bylo by na světě krásně.

plakát

I dva jsou rodina (2016) 

Řemeslně je to solidně odvedená práce, nic extra, ale ani žádnej průser, rejža dokázal udržet moji pozornost až téměř do konce, aniž bych se až tak moc nudil. Prsty v tom má taktéž Omar Sy, kterej film v pohodě táhne uplně sám. Ovšem celej scénař, korunovanej hovním závěrem je jeden velkej manipulativní škvár, kterej má za cíl cedit z diváka slzy, což se evidentně, vzhledem k vysokému hodnocení, ve valné většině povedlo. Fuj.

plakát

Jak přežít single (2016) 

Další oddechová blbina. Pokusy o humor občas pobaví, jindy je to dost trapas. Romantika nefunguje vůbec. Slabota tenhle film.

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Tenhle film zběsile kritizujou především nadšenci do původního filmu, kteří nemůžou zkousnout, že se tenhle remake moc nepovedl. Pro mě původní Reitmanův film žádná klasika, nebo nedej bože kult, není, takže se na to dívám trochu víc střízlivě. No a zas tak strašnej průser to není. Já měl především obavu z hnusnej prasnice Melissy McCarthyovej, ale tentokrát mě kupodivu zas tak moc neiritovala, asi proto, že je ve filmu několik hlavních postav a ne jen ona. Film je sice čistokrevná dvouhvězdičková hovadina, ale když vidím, jak to tady kdekdo hází do odpadu, tak jednu hvězdičku s klidem přidám.

plakát

Lion (2016) 

Za zmínku stojí pouze úvodních asi čtyřicet minut, ty se vážně povedly! Pak už je to o ničem ať už herecky nebo režijně. Závěr ždíme slzy, ovšem dost lacině. Z Oscarových nominací je adekvátní pouze kamera.

plakát

Lovec: Zimní válka (2016) 

Pokračování je na tom zhruba stejně, jako předchozí film. Krásnej vizuál a sympatičtí trpaslíci. O práci režiséra bych řek asi tolik, že to vypadá tak že se urputně snažil, ale talentu má asi tolik, jako já vlasů na hlavě (na hlavě mám hovno mimochodem...). Takže z toho vyplývá, že je to pouze matnej průměr, s haprujícím tempem vyprávění a negradujícím závěrem. Za velké štěstí považuju, že zmizela křivotlama Kristen Stewartová. Tentokrát je herecké obsazení vpravdě luxusní a třetí hvězdička je jen díky silné čtveřici v hlavních rolích.