Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 292)

plakát

Zvonilka a tvor Netvor (2014) 

O fous slabší, než předchozí, kvalitativně neselhávající, díly. Hlavní hrdinka tentokrát není Zvonilka, ale Fauna, což mě trochu překvapilo. Titulní tvor Netvor je pěkně hnusnej a "nesympatickej".

plakát

96 hodin: Zúčtování (2014) 

Zhruba stejně o ničem jako bylo druhý pokračování. Dementnost scénáře tentokrát nezná hranic.

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Zcela průměrnej film, kterej je plnej žrádla a vypasenýho Favreaua. Nemůžu říct že bych se nudil, ale leccos mě taky na filmu sralo. Ať už je to blbej scénář, nesympatickej šéfkuchařův synáček, nebo a to asi nejvíc, hnusnej českej dabing.

plakát

Pořád jsem to já (2014) 

Nemám rád filmy o zákeřných nemocech a s tím spojené utrpení lidí. Nicméně jsem to zkouknul, především díky Julianne Mooreové. Film je jen průměrnej, možná malinko nadprůměrnej. Ve filmu je několik nepříliš dobře zvládnutých scén, naštěstí jen několik, ale film to sráží, protože jinak to není vůbec špatný. Nebejt Julianny a jejího výkonu, hodnotil bych hůř. Zaslouženej Oscar.

plakát

Chappie (2015) 

Film na mě po celou dobu působil jako ňáká hodně naivní rodinná podívaná, cílená především na děti. Přitom pro malý děcka film určitě není. Je to především rutinní podívaná plná klišé a všelijakejch podivností. No nevim. Přitom film celkem odsejpá a nudných pasáží není moc, vzhledem k tomu jakej je Blomkamp břídil, což je mimochodem s podivem a vlastně je to největší klad filmu. S hercema to je taky spíše zklamání. Ti méně známí ještě ušli, Weaverova s Jackmanem ale vypadaj, že vůbec nechápou, kde se to octli.

plakát

Hacker (2015) 

Není to špatnej film, 53% je dost málo, ale pár neduhů film má. Především je zbytečně dlouhej. Dlouhej tím, že je film prokládán spoustou zbytečně dlouhejch záběrů, který jsou o hovně a film brzděj. Vystříhnout asi třicet minut (aniž by se musel osekávat děj) a hned by to byl o třídu lepší film.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Zatím sračka roku. Je to dějovej chaos kterej jsem pořádně nepochopil, což je pochopitelný vzhledem k tomu, že mě to strašlivě nudilo. Tak ani nevim jestli je to jen strašná nuda, nebo jestli to je blbě natočená strašná nuda. Řekl bych spíš to druhý. Řemeslně to taky nestojí za řeč, páč každá akce nebo scéna je stejně nudná, jako ta předchozí. Vizuál ale občas docela ujde, taktéž jsem neměl problém s Milou Kunisovou. Channing Tatum opět potvrdil, že je blb.

plakát

22 výstřelů (2010) 

Hodně divnej film. Především jsem se dost často nudil, takže jsem měl trochu bordel v tom, kdo s kým, proti komu a proč. Některý scény docela ušly a taktéž byl film nečekaně brutální, ale jinak nemá moc co nabídnout. Jean Reno se tentokrát pěkně ztrapnil, jeho hereckej výkon nestojí za řeč.

plakát

Pronásledovaná (2011) (TV film) 

Rozhodoval jsem se mezi dvěma a třemi hvězdičkami - nakonec je to za tři, páč na kanadskej televizní film to není zas tak špatný. Koukatelný je to skoro až do konce, tvůrci drží diváka v nejistotě kdo za vším stojí, divák má několikrát pocit že ví a přitom ví prd. Rozuzlení bylo ještě v pořádku, závěrečnej pokus o jakousi akci, napětí nebo co to vlastně mělo bejt, ovšem stojí za starou bačkoru.

plakát

Tam, kde jsem nikdy nebyl (2005) 

Nějak jsem nepochopil o co vlastně režisérovi a scénáristovi vlastně šlo. Nebo jsem to možná pochopil, ale pak jsem otrávenej. Každopádně je film strašidelně podfinancovanej ... Brittaniných kouzelných kukadel je strašná škoda...