Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Why We Ride (2013) 

Prakticky není co vytknout, vizuálně bez chyby doplněné skvělou zvukovou kulisou naplněno poutavými životními příběhy. Povinnost pro každého milovníka motorek, protože každý z nás motorkářů se v tom dokumentu zákonitě sám najde.

plakát

Úžasný oceán 3D (2013) 

Příliš pomalý spád, unavujicí hudba, a né zrovna nejkvalitnější záběry často v kalné vodě. I přesto celkem působivé a zajimavé.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Musím říct že trojka je pro mně opravdu zklamáním pokuď člověk očekává i něco víc než hollywodské efekty musí být zklamán, z filmu se stává jen továrna na peníze bez hlubší vize a s průměrným až pod průměrným scénářem a dějem. Nejvíce mně dostala Rosie H-W ať se věnuje reklamám na vlasy, přijde mi že hlavní aktérku nemohli vybrat hůře. Na druhou stranu film rozhodně naplňuje svůj akční charakter a v tom mu nelze moc vytknout.

plakát

Maléry pana účetního (1980) 

Šílená italská komedie o legendarnim učetním. I přes nespočet gegů a momentu kdy se člověk popada za břicho občas přijde slabší chvilka, která sráží celkový dojem. Celkově film hodnotím kladně, ale nemužu se zbavit pocitu nevyvaženosti v kvalitě humoru.

plakát

Troopers (2011) (seriál) 

Skvěla podivaná pro každého fandu SW a nejen pro něj, povedený mix skvělých hlášek a narážek. Škoda jen kratší stopáže.

plakát

Klepání na nebeskou bránu (1997) 

Film s hodně velkým ale bohůžel nevyužitým potencionálem. Ale i přesto přijemná podívana, s pár opravdu výbornýma scénama.

plakát

The Backwater Gospel (2011) (studentský film) 

Velice povedený studentsky film s opravdu neobvyklou animaci na opravdu slušné urovni. Snad jen příběh mohl byt trošku bohatší.

plakát

Lidice (2011) 

Nerozumím pohrdání v některých komentářích, podle mně se jedna o vcelku kvalitní film zaměřený na citlivé a zároveň zajímavé téma pro každého čecha. A už jen to na něj klade vysoké nároky a když se podíváma do minulosti jak to třeba taky mohlo dopadnout tak to podle mně dopadlo dobře a já osobně Lidice chválím, velmi dobré herecké výkony režie a hudba ho pro mně staví na 4 hvězdy.

plakát

Fontána (2006) 

Musím říct že tento film, ve mě vyvolal velké rozpory a dlouhé přemýšlení. Na jednu stranu film s filozofickým posláním, což se zase až tak často nevidí, navíc s krásným audiovizuálním zpracováním. Nadruhou stranu ovšem možná až příliš filozofický a jednoduchý příběh s pro mě slabším koncem.