Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Zajímavosti k filmům (200)

Králíček Jojo

Králíček Jojo (2019)

Když Jojo (Roman Griffin Davis) cvičí nohu u bazénu, přijde k němu matka (Scarlett Johansson) a políbí ho na čelo. Polibek mu dá spíše nad pravé obočí, ale v dalším záběru má otisk rtěnky přesně ve středu čela.

Hra o trůny - Za Zdí

Hra o trůny - Za Zdí (2017) (epizoda)

V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto.

Dunkerk

Dunkerk (2017)

Když Farrierovi (Tom Hardy) došel benzín a zhasl motor, ve skutečnosti by už nezvládl sestřelit nepřátelské letadlo.

Dunkerk

Dunkerk (2017)

Když si Farrier (Tom Hardy) zaznamenává křídou zbytek benzínu na palubní desku, čísla jsou v po sobě jdoucích záběrech zpřeházená.

Annabelle

Annabelle (2014)

Snímek je založen na příběhu skutečné panenky, jež byla údajně posednuta zemřelou Annabelle Higgins - odtud jméno panenky. Případ se zařadil mezi mnohé další vyšetřované Edem a Lorraine Warrenovými zabývajícími se paranormálními jevy.

Transformers: Zánik

Transformers: Zánik (2014)

Ve chvíli, kdy Tessa (Nicola Peltz) přelézá po kotvících lanech z mimozemské lodě na mrakodrap, jsou vypuštěni robo-psi, kteří ji po lanech pronásledují. V jednom z několika záběrů, kdy už stojí kousek za ní, však robo-psi chybí.

Max Steel

Max Steel (2016)

Původní Max Steel je figurka od Matella.

Space Invaders

Space Invaders (2015)

Inspirováno stejnojmennou arkádovou videohrou vytvořenou Tomohiro Nishikado roku 1978.

Vampire Holmes

Vampire Holmes (2015) (seriál)

Jedná se o adaptaci hry pro smartphony.

Anomálie

Anomálie (2014)

Než Ryan (Noel Clarke) zastřelí staříka, jež ovládal jeho mysl, dívá se na odpočet na mobilu, který mu ale ukazuje méně sekund, než je reálná doba ve filmu, kdy ještě zůstane sám sebou.

Anomálie

Anomálie (2014)

Ryan (Noel Clarke) opět procitá, tentokrát po té, co si sám nasadil pouta. Vejde do laboratoře, kde ho překvapí a zajmou. Dívá se na mobil, který mu ukazuje zhruba tři minuty, než opět nebude sám sebou. Dalších minimálně patnáct minut se však nepromění.

Drákula: Neznámá legenda

Drákula: Neznámá legenda (2014)

Skutečný křesťanský kníže 16. století by jen stěží zapomněl na Velikonoce jakožto nejdůležitější svátek křesťanů a uspořádal žranici místo půstu.

Drákula: Neznámá legenda

Drákula: Neznámá legenda (2014)

Na začátku snímku je v řece nalezena přilba, která údajně připlavala. Vzhledem k materiálu přilby je to však velmi nepravděpodobné.

Drákula: Neznámá legenda

Drákula: Neznámá legenda (2014)

"Všichni jsme si mysleli, že Luke Evans byl magnetický ve filmu Rychle a zběsile 6 (2013) a to bylo to, co ho studiu jasně ohlásilo jako stoupající hvězdu," vysvětluje producent De Luca. "Nová tvář byla správná volba. Luke může být Vladem pro diváky bez předem vytvořených představ podle toho, koho hrál předtím." (Zdroj: CinemArt.cz)

Reklama