Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (181)

plakát

Střepiny (2002) (pořad) 

Fuj! Takhle nesympatické moderátory jsem ještě neviděl. Reportáže se snaží hrát na city, ale jsou často podány tak hloupoučky, že ze skutečně vážných témat dělají komedii. Ubohé!

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Brilantní pořad uváděný brilantními moderátory o brilantních autech! Ach, Aston Martin...

plakát

Poslední samuraj (2003) 

Myslel jsem si, že Cruise tady bude jako pěst na oko. Nebyl! Klidně si může skákat u Oprah jako opice, hlavně, když bude předvádět pořád takovéhle herecké výkony! Skvělý film!

plakát

Invictus: Neporažený (2009) 

Ono je vždy složité hodnotit film, o kterém dopředu víte, jak to dopadne. Ještě stále namlsán Gran Torinem (předem říkám, že je to nesrovnatelné), jsem očekával další skvělou podívanou. A dá se říct, že jsem ji dostal tak napůl. Je to takový dokonalý průměrný Eastwood. Dobrá réžie, výkony herců jsou přesně takové, jaké se dají čekat. No, je pravda, že Morgan Freeman trochu vyčnívá, ale tak to asi musí být. Jelikož film popisuje jedno z nejpodstatnějších období JAR, tak je zde prostor i k zamyšlení. Jen na můj vkus to nemá takový ten pravý spád, ale to nejspíše k filmům podle skutečných událostí patří. I přesto, že film je dlouhý víc jak dvě hodiny, tak u něj nemáte možnost se nudit, protože to u filmu Clinta Eastwooda jednoduše nelze! 80 procent

plakát

Yeopgijeogin geunyeo (2001) 

Nikdy by mě nenapadlo, že ti samí lidé, kteří mi za domem skládají auta, dokážou vytvořit i něco takového jako je Moje drzá dívka. Skvostný film!

plakát

Policejní odznak (2002) (seriál) 

Tohle je nejlepší policejní seriál jaký jsem kdy viděl! Úžasně natočený, úžasně nahraný a skvěle zakončený! TV Nova stoupla v mých očích poté co jej nasadila do vysílání!

plakát

Ve jménu otce (1993) 

Brilantní výkon pana Day-Lewise jen podtrhuje celou dokonalost filmu! Jeden z nejlepších "Belfastských" filmů!

plakát

Válka a. s. (2008) 

Tak to bylo něco. Už chápu, proč tomu dá někdo 5 hvězd a někdo jednu. Naštěstí pro mě, já patřím k těm, kterým se tohle zvláštní dílko líbí! Příběh tu je, no, prostě nějaký příběh tu je. Ale ty absurdity, kterých je všude kolem spousta mě prostě bavily. A to ani nemluvím a skvělém výkonu Joan Cusack! Fakt divný film.