Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Warrior

Warrior (2011)

Ty dobytku O'Connore! Ty mě takhle rozsekáš chvíli před koncem roku. Já nemám slov, ale když už tady prudím komentářem, tak něco vypotím. Hardy je famózní, Noltík už oprašuje polici pro sošku a Edgertonovo jméno si konečně zapamatuji. Příběh je prostý, leč úžasně převedený na plátno. Bravo!

Dobrý ročník

Dobrý ročník (2006)

Já prostě nejsem náročný divák. Zamiluji se na první pohled a nepotřebuji k tomu řešit žádné složitosti. A do Dobrého ročníku jsem se zamiloval. Prostředí filmu kopíruje rozpoložení hlavního hrdiny. Začínáme ve studeném a neosobním Londýně a posléze se přesuneme do teplého a vášnivého Provance. Russell a Marion jsou vynikající a celé to je ohromující. Vtipná je také vedlejší linka s až moc ambiciozním asistentem. Takže, "Dobré jitro poskoci"!

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Zrada, nespravedlnost, zloba, smíření, černoch, nápad, hudba, přátelství, touha, vítězství, pláž. Všechny tyto ingredience dávají dohromady nejlepší film všech dob. Nic víc k tomu nemám co říct.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

HEATH LEDGER - Zlatý glóbus! HEATH LEDGER - Oscar! Vzpomínám si jak jsem v kině viděl poprvé trailer. Všichni kolem mě reagovali: "Aha, to je Batman...", ale já už tehdy tušil, že tenthle film bude vyjímečný a skutečně je! Skvělá réžie, scénář, hudba, Ledger. Můžete se dívat stále znovu a znovu a bude Vás to pořád bavit!

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Po delší době, jsem si Útěk zase pustil a proto musím napsat i nový komentář. Žádný dlouhý nudný popis. Lidi vyhledejte si tenhle film, udělejte si doma pohodu a klid a zakoukejte se do nevšedního příběhu, který má pro mě osobně něco, co 99,9 procentům zbývajícím filmům chybí! Úžasné!

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Tohle nejde popsat slovy a proto je to film! Je to jako když máte ucpaný nos a najednou se to uvolní a Vy se nadechnete! Tak na mě působí Gran Torino v souvislosti na ostatní filmy posledních několika let! Skvost!

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Masakroidní (to asi není slovo) záležitost. Vymýšlím si slova, protože tenhle film asi nedokážu dost dobře popsat. Ta surovost, která z něj na mě vyzařuje je pro mě ohromně vzrušující! Také proto si Klub rváčů můžu pouštět kdykoliv! Viva Ikea styl!

Americký gangster

Americký gangster (2007)

Přiznám se, že po prvním promítání, tenhle film nebyl žádný můj "favorit". Ale postupem času jsem zjišťoval, že mi stále vrtá v hlavě. A tak jsem si ho pustil znovu a znovu. A najednou jsem zjistil, že při jeho sledování ani nedýchám. Mistrovské dílo včele s Washingtonem a Russellem!