Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 948)

plakát

Attila (2020) 

Začal bych asi tím, že osobně nikdy nepochopím podobné životopisy, ať už filmové nebo i knižní, v momentě, kdy dotyčný (sportovec obzvláště) za sebou nemá celou kariéru…..ale co, už stalo se. Na samotný projekt mám asi tak dva pohledy. Ten první je, že to celé působí spíše jako hračka ambiciózního „všehoschopce“ Petra Větrovského. A za Bé snaha ukázat, že ten snědý maďaroslovák je naozajstný sympaťák s hollywoodským příběhem. Ale jinak jo. Pro nás, kteří oslavovaného bojovníka vnímá až několik posledních let, jde o jednoduché seznámení s jeho počátky a pro skalní prostě jenom…..prostě jenom….prostě netuším :D

plakát

Scrubs: Doktůrci - Série 7 (2007) (série) 

Oněch pouhých jedenáct epizod je takovým symbolem konce starých dobrých časů. Ano, čeká nás ještě směšně ofousený JD z osmé série a skalními fanoušky nikdy nepřijatá Med School, každopádně nezbývá, než konstatovat ne příliš optimistické: „nic už nebude jako dřív“.

plakát

Scrubs: Doktůrci - Moje poslední slova (2009) (epizoda) 

Dost možná nejsilnější epizoda ze všech 8 (kdo chce 9) sérii. Tohle vás, tedy pokud nemáte srdce z ledu, totálně dostane a donutí přemýšlet. Přemýšlet o sobě, o životě, o stáří, o umírání…..jaké to musí být, vědět že se blíží konec. No nic, jsem rozloženej na atomy….jdu si pustit něco veselejšího, abych přišel na jiné myšlenky.

plakát

Inferno (2016) 

To už tady bylo, ne? Ale pokud to máte rádi, tyhle ty záhady, konspirace, vševědoucí profesory nebo zběsilé prohlídky evropských metropolí bez turistického průvodce. Možná trošku snaha vyždímat „pana Hnědého“ do poslední kapky, ale kdo má podobné taškařice rád bude uspokojen měrou téměř vrchovatou.

plakát

Mrakodrap (2018) 

Jediný současný prvoligový akční hrdina, tentokrát s vizuálně povedenou béčkovou vykrádačkou všeho možného aneb asijské peníze v amerických rukou. Hoří to, bouchá to, pokouší se o vás závratě – ten, kdo má být zachráněn je zachráněn, ten kdo má být zneškodněn, je zneškodněn….takže asi tak.

plakát

Mizerná jízda (2020) 

Toaletní komedie z ranku „je to tak trapné až mne to sem tam rozesměje“. A když ještě vezmeme v potaz, že vlastně jde pouze o vetchý příběh, který slouží jako kostra pro skrytou kamerou natočené reakce nic netušících lidí, celé to ještě staví do úplně jiného světa.

plakát

Scrubs: Doktůrci - Moje babča (2001) (epizoda) 

Čtvrtá epizoda, ještě se pořádně ani neznáte a bum. Přesně tohle jsou Doktůrci a přesně kvůli tomuto jsem je v komentáři přirovnával k legendárnímu seriálu MASH. Život není jenom úsměv od ucha k uchu, ale i ne vždy veselá realita, která nás obklopuje.

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Tři písmena, která nás v dávných dobách, kdy ještě David Hasselhoff mluvil s dopravními prostředky, učila společně s Krokem za Krokem a Plným domem, co že to vlastně je ten sit-com. Dal jsem si po několika dekádách repete a pořád to tam je. Jednoduchý humor založený na rovnici mimozemšťan ve vaší domácnosti rovná se nemalé náklady, který si najde své fanoušky i za další desítky let. Nebál bych se tohoto kočky požírajícího Melmecana titulovat přídomkem „klasik svého oboru“.

plakát

Dva z Queensu (1998) (seriál) 

Komediální seriál, který několikrát proběhl našimi televizními kanály, ale přijde mi, že nezanechal stopu, jakou by si zasloužil. Schválně na někom zkuste, ať vám na první dobrou vyjmenuje pět oblíbených sit-comů. Budou padat klasiky jako Přátelé, Teorie, HIMYM, Červený trpaslík. Staromilci zavzpomínají na Krok za Krokem, možná Plný dům nebo Alfa. Nastupující generace ne něco z Netlixu nebo HBO. Troufnu si však tvrdit, že Dva z Queensu dost možná nepadnou ani jednou. Za mne neprávem opomíjený seriál. Jasně, jde o klasiku, muž, žena, obydlí, vedlejší postavy….on je takový, ona je taková…..nic nového pod sluncem. Ale už samotný fakt, že diváci dopřáli Dougovi a Carrie téměř kulaté číslo sérií, mluví sám za sebe. PS: Aby se svět netočil pouze kolem Kevina Jamese a Leah Remini, nutno dodat, že Jerry Stiller jede velké bomby.

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) 

Tady snad ani není co hodnotit, nebo o čem se vůbec bavit….spíš bych se chtěl face to face pobavit s někým, kdo sledoval a to ne kvůli vlastnímu pobavení.