Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (395)

plakát

Indiana Jones a Chrám zkázy (1984) 

Pro někoho nejslabší díl série o Indym, ale pro mě naopak nejlepší. Kate Capshaw tomu dává šťávu!

plakát

Matrix Revolutions (2003) 

Famózní závěr triologie, který se kvalitou přiblížil první filmu. Ty digitální efekty byly na rok 2003 naprosto skvělé, když jsem to viděl poprvé, nemohl jsem tomu uvěřit. Důstojný konec...

plakát

Četník ze Saint Tropez (1964) 

Louis de Funés s dokonalým dabingem pana Filipovského ve vynikající komediálním filmovém klenotu. Je potřeba dalších superlativ? Jen škoda, že další díly už zdaleka nedosahovaly kvalit tohoto prvního.

plakát

Fantomas (1964) 

Co dodat k této legendě? Funés je skvělý, tyhle filmy nikdy nezestárnou...

plakát

Sám doma (1990) 

Tohle je podle mě geniální a já to miloval a asi ještě pořád miluju. Harry a Marv jsou boží!

plakát

Matrix (1999) 

Kult. Žádné pokračování nedosáhlo kvalit tohoto prvního filmu. Keanu Reeves se díky němu stal hvězdou, stejně tak bratři Wachovští. Celé Matrix universum je skvělé a já to žral. Vždycky když to běží v televizi, rád se na to podívám...

plakát

Kočky (2019) 

Nikdy jsem neměl rád divadelní Kočky, ale film mě překvapil, na rozdíl od zbytku planety pozitivně. Vůbec nechápu tak velký hate. Viděli to vůbec lidi celé nebo jen trailer? Jasně, ty kočko-lidi fakt jsou trochu creepy, ale po 5 minutách se na to dá zvyknout. Ale přirovnávat to k amatérským YouTube videím mi přijde opravdu přehnané. Mimo CGI je zde skvělá hudba, fantastické “Hamiltonovské” choreografie, dobré výkony známých i neznámých herců, atmosférické kulisy a světla... a Memory mě dojme snad v každym podání. Objektivně něco mezi 3* a 4*, vzhledem k podhodnocení dávám hodnocení vyšší.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Jako jo, je to v podstatě vykrádačka prvních dvou filmů, a jo Natalia Reyes je příšerně otravná nehrdinka, ale tohle retro mě bavilo... Linda Hamilton je neskutečná badass.