Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (4)

Jekyll & Hyde

Jekyll & Hyde (2001) (divadelní záznam)

Záznam broadwayského muzikálu Jekyll & Hyde z divadla Plymouth Theatre v New Yorku. Doktor Henry Jekyll (David Hasselhoff) u smrtelné postele slíbí že navždy odstraní zlo z lidské mysli. Do cesty se mu připlete prostitutka Lucy Westová (Coleen Sexton). A jeho snoubenka Emma Carew (Andrea Rivette) je zoufalá z jeho pracovního nasazení. Příběh je zpracován podle romána R.L. Stevensona, avšak některé postavy jsou do muzikálu přidané, aby vytvářely tu pravou divadelní atmosféru.

Lovci pokladů

Lovci pokladů (1999) (seriál)

Do dobrodružných výprav za poklady se žene americká archeoložka Sydney Fox (Tia Carrere) se svým poněkud zbrklým a nešikovným asistentem Nigelem Bailey (Christien Anholt). V každém díle se vydávají po stopách nějakého vzácného artefaktu, pokladu. V cestě jim však vždy stojí zloději pokladů, kteří chtějí poklad prodat. Nesmí chybět ani jejich sekretářka Claudia (Lindy Booth) - mladá rozmazlená dcera boháče. Ve třetí řadě jí nahradila Karen Petrushky (Tanja Reichert), která se více podobá stereotypnímu standardu "sexy sekretářky". Seriál má tři řady, každou po 22 dílech. Na vzniku se podílela americká, kanadská a francouzská televize.

Magic of David Copperfield: 15 Years of Magic, The

Magic of David Copperfield: 15 Years of Magic, The (1994) (TV film)

První DVD Davida Copperfielda na kterém představuje svoje nejlepší iluze za svých magických 15 let. Uvidíme průchod Velkou Čínskou zdí, zmizení jídelního vozu vlaku, zmizení letadla, přeříznutí obrovskou cirkulárkou a mnoho dalších. Mezi čísly jsou krátké sestřihy jiných menších iluzích.

Nakažení smrtí

Nakažení smrtí (2008)

Jack (Jesse Metcalfe) předstírá, že je blázen, aby mohl zachránit svou milovanou sestru (Kiele Sanchez) z ústavu pro mentálně nemocné pacienty. Uvnitř však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy, násilím jim podává drogy, které z nich udělají bestie běsnící po lidském masu. Podaří se Jackovi a jeho sestře nalézt cestu ze sanatoria dřív, než je kanibalové jednou provždy dostanou?

Reklama

Ovládací panel
9 bodů