Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (130)

plakát

Avengers (2012) 

Užasný komixový blockbuster ale né všech dob, na můj vkus málo akce a více plků, ve dvojce to chci naopak. 85%.

plakát

Rebelka (2012) 

Dojemný příběh, perfektní, keltská hudba snad nejlepší co sem doposud slyšel ( většinou v hraných filmech ) a hlavní píseň od Lucky Vondráčkové je jen třešnička na dortu, ale jelikož sem se díval s českým dabingem pár procent musím ubrat, opravdu se mi poprvé u animovaného filmu stalo, že mě do uší drásá nepřirozený hlas hlavních postav, dabéry bych nechal popravit pro výstrahu, že takhle se to nemá dělat! 95%.

plakát

Ostrov (2005) 

Nejvíce se Bay soustředil na dokonalost podzemního klonového světa, do té doby co jsme v podzemí je to scifárna jak brno zasluhující sto procent hodnocení, ale jakmile se dostaneme na povrch tak to ztratilo tu onu scifi atmosféru a vizuál, připadalo mi to hodně civilní a realistické na to, že to má být budoucnost, ale Bay to vynahradil akčníma sekvencama ala honičky na dálnici, které on umí. Suma sumárum nadprůměrné scifi béčko s vynikající ústřední dvojicí, burácející hudbou a akčními momenty. 1.1.2013 - PS: Zvyšuji hodnocení na pět hvězdiček po druhém zhlédnutí, Bayi, nesnáším tě jak svým typem režírování tupé akce, honiček, výbuchů a kamery mě umíš odrovnat, jsi jediný u kterého to dovolím a plně si tvoje ''blbosti'' užiji. Opravdu Ostrov má tak úžasné svěží blockbusterové tempo, že nemohu jinak. 85%.

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Jelikož mi říkají jaká sem strašná drbna v tom našem malém městě na Moravě, tak tenhle seriál sem si nemohl ujít a musím říct, že se mi zaryl pod kůži, dyť to je prakticky můj svět, takže hodnocení bez debat. 100%.

plakát

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) 

Doba Ledová společně s Madagaskarem jsou filmové značky, které umí pořád zaujmout, pobavit, nenudit a asi nejsem sám kdo má ten pocit, jen pro srovnání výdělky pixaru jsou daleko, ale daleko za sériemi Ice Age a Madagascar a o něčem to svědčí. Studia našli zaručený recept, který funguje ikdyž se recykluje, paroduje samo na sebe, ale rozhodně je to lepší než zkoušet něco nového a doufat jestli se to ujme viz už zmíněné filmy od Pixar ( mimochodem Pixar miluji stejně), ale kdybych měl rozhodnout po čem sáhnu, když se nudím nedělního odpoledne, budou to tyto dvě série, jsou mi totiž mému ''dětskému'' srdci přeci jen bližší. 90%.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Pořád stejná pirátská bžunda, nemohu si stěžovat, akorát člověk má problém si zvyknout na nové postavy, když byl zvyklý na původní sestavu, ale zase na druhou stranu mu to vynahrazují postavy, které zůstaly věrné i čtvrtému dílu. 85%.

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

Vtipný, dojemný příběh, klobouk dolů nad choreografií kung fu, to muselo dát práce. 85%.