Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (130)

plakát

Avengers (2012) 

Užasný komixový blockbuster ale né všech dob, na můj vkus málo akce a více plků, ve dvojce to chci naopak. 85%.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Nejtrapnější blockbuster od té doby co vznikl pojem blockbuster, sice triky úžasné, ale s akcí a tou nudnou vatou nevyvážené, na druhou stranu občas zábavné, ale to je tak vše. 65%.

plakát

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) 

Doba Ledová společně s Madagaskarem jsou filmové značky, které umí pořád zaujmout, pobavit, nenudit a asi nejsem sám kdo má ten pocit, jen pro srovnání výdělky pixaru jsou daleko, ale daleko za sériemi Ice Age a Madagascar a o něčem to svědčí. Studia našli zaručený recept, který funguje ikdyž se recykluje, paroduje samo na sebe, ale rozhodně je to lepší než zkoušet něco nového a doufat jestli se to ujme viz už zmíněné filmy od Pixar ( mimochodem Pixar miluji stejně), ale kdybych měl rozhodnout po čem sáhnu, když se nudím nedělního odpoledne, budou to tyto dvě série, jsou mi totiž mému ''dětskému'' srdci přeci jen bližší. 90%.

plakát

Extrémní rodiny (2012) (pořad) odpad!

Už nemám na takové pořady slova, protože bych musel být sprostý. 0%.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Lepší než jednička, úchvatné triky, neroztřesená kamera, nádherně blonďatá Rosamund Pike, trio Neeson, Fiennes, Nighy, hlavně teda poslední zmíněný opravdu potěšily, nemluvě o 3D, které bylo uděláno pořádně, ne žádná levná napodobenina. Vyjde mi z toho úžasné akční fantasy béčko tak jak má být a já nemohu dát než skoro plný počet bodů. 90%.

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Typická ukázka, kam jsme to s tou naší společností dopracovaly a do budoucna to bohužel o něco lepší nebude, spíš naopak. 0%.

plakát

Hunger Games (2012) 

Tak úvodní díl je tak trochu prvoplánový, moc jednoduchý a skrz docela malý rozpočet i tak trochu umělý, ale jako první díl tetralogie to obstálo na výbornou a určitě začnu tuhle ''ságu'' sledovat a docela se těším na další díly. I když sem netknutý knižní předlohou, tak jsem snad vůbec nezaznamenal úsek, kde bych se ve filmu ztrácel. Co mě hodně potěšilo, bylo hodně emocí, které mě v posledním díle Harryho Pottera tak chyběly. Jak už tu bylo mnohokrát psáno tak Jennifer Lawrence byla opravdu výborná, Josh Hutcherson byl ale stejně tak dobrý. 70%.

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Hodně přehrávající Lynn Collins, málo akce, nemluvě o té rozhodující závěrečné bitvě, kdy mezi sebou stojí dva velké národy Marsu, trvající ani ne 5 minut?! Hodně to zachraňuje sympatický Taylor Kitsch, jeho věrný ''pes'' a dalších mnoho vtipných scének a samozřejmě triky. Nijak zvlášť nenudí, ty dvě hodiny mi vůbec nepřišly, ale za pár týdnů nebudete vědět o čem to bylo. 60 %.

plakát

Lorax (2012) 

Rozhodně o něco lepší než příšerný, trapný a nudný Horton, ale pořád jenom průměr, ty písníčky jsou zlo, animace moc umělá. 60%.