Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (284)

plakát

The Collector (2009) 

Setsakramentsky velká pecka. Jeden dům, herců do počtu prstů jedné ruky a brilantní atmosféra. Tohle vidět o půlnoci, tak si strachy sežeru trenky. Špičkové hororové řemeslo. Dunstan je talent!

plakát

Méďa (2012) 

Bylo by to na 3*, ale poslední větou to MacFarlane totálně zabil a povýšil na 4*.

plakát

Skyfall (2012) 

Věrný buldog Jejího veličenstva. Ano, takto počastoval Bonda záporák Alec Trevelyan ve Zlatém oku. A měl pravdu... Je to nebondovská bondovka a právě to "nebondovství" bylo pro mě asi trochu na škodu. Ale i tak, super film.

plakát

Policajt v Beverly Hills II (1987) 

Jeden z nejlepších úvodů 80´s filmů s nařezanou hudbou od borce Faltermeyera, ne-li úplně nejlepší. Klasický béčko, tak jak to mám rád. Oblíkací scéna podbarvená skladbou "Shakedown" též nemá chybu.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Ultimátní průser, bez emocí, bez napětí, za to se scénami, které zcela jistě neměly být směšné (nezaměňovat však za vtipné). Po všech těch super recenzích jsem se těšil na exkluzivní time travel snímek, jelikož filmy na tohle téma upřímně zbožňuji (12 opic, Déja vu...) To co jsem ale viděl, nebylo ani "the best action movie of the year" ani "mind-blowing, ale zkrátka jen hloupá nuda s prdelním vizuálem, chladná a nepřístupná. Ne ne, zklamání roku a do hajzlu s výroky typu "víc takových levných a CHYTRÝCH filmů."

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Odtažitý, nepřístupný, těžce stravitelný. Takový je Tinker Tailor Soldier Spy. Chápu nadšení některých uživatelů, na mě bylo toho chladu ale až příliš.

plakát

Prometheus (2012) 

O čem že ta krávovina měla bejt??? WTF roku!

plakát

Brilantní plán (2007) 

Výborný a nedoceněný snímek. Alfred, ehm, tedy Michael Caine je jako vždy neodolatelný. :)

plakát

Panna a netvor (1978) 

Toho filmu jsem se jako malej nesmírně bál. A Hapkova hudba na tom měla setsakramentsky velký podíl.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) odpad!

Ordinačka v růžovce v bledě modrým, ve stejně hnusnejch papundeklovejch kulisách s nechutně přehrávajícíma smradama. TV Hovn@ už fakt neví co by. Slovy Pohlreicha: sračky v mozku, sračky v televizi...jdu blejt.