Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (284)

plakát

V pasti (2005) 

Film, u kterého se budou pánové zákonitě držet za koule. A to bez keců. Kdyby snímek ztratil čtvrt hodiny ze své stopáže, mohlo jít o thrillerový milník. I tak však nervydrásající, za varlata chytící bomba.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Spolu s ID emmerichův nejlepší snímek a zároveň nejsnesitelnější Tatum ve své herecké kariéře. Šlape to podle devadesátkové šablony a je to stejně osvěžující, jako si dát v těchto horkých dnech řádně vychlazené mojito. A co jsem považoval za obrovskou devizu, byl výběr záporáků. Ten neměl chybu a Jason Clark jako terorista Stenz, no to byla lahůdka.

plakát

Očista (2013) 

Ano, příběh je strašná pitomost, ale když se nad tím člověk zamyslí, mrazí mě ještě teď. Šíleně zvrácenej snímek a pokud nic jinýho, tak jsem se výborně bavil.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Upřímně? V podstatě nekoukatelná přehlídka pozérství (dáno zk*rveně napsanou postavou) mnou nenáviděného Downeyho a totálně sr*čkojdních nápadů (po kouskách přilétající oblek, panebože!!!) Jestli se Black bude sr*t do komiksů, tak snad zapomenu všechny jeho peckový kousky....a napíšu snad ještě n*sranější posudek...

plakát

Muž z oceli (2013) 

Emocionálně jsem z toho byl na větvi, protože to fakt fungovalo (soundtrack nezklamal). Koketování s plným hodnocením paradoxně sráží opulentní závěrečná akce, která je tak megagigahyper obří, až na mě přestala mít ten správný účinek. Mnohem víc se mi líbila první půlka protknutá flashbacky z dětství. Styl vyprávění mi prostě sednul a ať si Nolan říká, že je to především Snyderův film, tak jeho rukopis tam byl setsakra čitelný. Sezónní blockbuster jak Brno a všem dobytkům, co na něj koukali v nějakém pojebaném kinoripu bych přál, aby je Zod usmažil svým "ožehavým" pohledem. Jo a Cavill, ten byl.....neuvěřitelnej.

plakát

Lesní duch (2013) 

Prvoplánová brutalitka, ale v žádném případě ne špatná. Raimiho do nebes vynášený (proboha, proč???) originál je proti Alvarezově vizuálně vycizelovanýmu remaku slabým soupeřem.

plakát

Šmejdi (2013) 

Za poslední rozhovor Marie se Silvou musím dát 4*. Obsahově za 5*, forma je horší, kompromisem jsou 4*.

plakát

Válečný kůň (2011) 

Vizuálně opojné (Kaminski je opravdu geniální kameraman, co záběr, to opravdová něha pro oči), emocionálně však až nedůstojně vyprahlé. Takřka bezchybné filmařině s otiskem tria Spielberg, Kaminski, Williams zkrátka chybí duše...

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

Tak zamotanej blábol, že vám ho režisér na konci polopatě vysvětlí a s určitými otazníky možná i rozuzluje. Mám rád komplikované filmy, ale vždyť tohle byla tak K*REVSKÁ NUDA!!! A všem co tento snímek velebí, rád bych věděl, kolikrát se za celou dobu podívali na hodinky. Bitch please...

plakát

Sunshine (2007) 

Všeobecně uznávaná Boylova díla mě nechávají naprosto chladným...Promiň, rejžo, ale fakt ti nerozumím...

Ovládací panel
10 bodů