Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (86)

plakát

Spravedlnost (2017) (seriál) 

Skvělý češký miniseriál. Ondru Vetchého zbožňuji a opět se předvedl ve skvělé formě.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Naprosté porno pro muže. Byl jsem sice lehce zklamán, nicméně i tak to byla obrovská podívaná. Bojové scény měly srdce,hlavu,patu a respect. Těším se na JW vol.3.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Musím Jiřího Stracha podpořit a proto dávám plný počet bodů - je to české, je to pěkné, je to vtipné, je to pohádka, je to obsazené hereckými špičkami a dlouho tady nic takového nebylo.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Silný a dojemný příběh z kruté válečné doby. Pro mne naprosto překvapení tohoto roku a zároveň hodnotím tento snímek jako top ten 2016 ! Gibson výstřelem do terče zabodoval na plný počet bodů. Děj, příběh (inspirovaný skutečností), kamera, detaily, herecké osazení (jůj ta zdravotní sestřička Teresa...zamiloval jsem se...sice mám už jednu sestřičku doma :)) , jatka bez servítek, krev, urvané nohy, létající střeva. Doba válek. Tohle je moje téma a tohle miluji. 95%

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Tohle Fantasy sic bylo na efekty perfektní,ale toť tak vše. Hra by měla zůstat hrou.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Občanskou válku měli producenti spíše hodit na Avangers než li na Capitána Ameriku, ale což. Asi byl hlad po kapitánovi. Nevím čím to je,ale již začínám být poslední dobou nejspíše přesycen Marvelovkami. To má za následek to, že první půlka filmu mě naprosto nebavila a druhá byla až moc akční. Nicméně účel i tak to splnilo a koukatelné to taky bylo.

plakát

Druhá šance (2014) 

Pokud si myslíte, že máte koule na cokoliv, tak rozhodně se podívejte na druhou šanci. Život je drsný a s nikým a ničím se nepáře a zvlášť když jde o mrňata. Abych pravdu řekl, myslel jsem si, že koule mám i já, ale po shlédnutí musím zvážit situaci."Severní" produkce opět nezklamala a ukázala Evropě (zvláště Česku), že patří mezi top evropskou špičku filmového ledovce.

plakát

Neutečeš (2014) 

Parádní horor, spíše psycho-horor, který je natočen dost netradičním a depresivním způsobem pod záštitou naprosto úžasného soundtracku. Nejedná se o klasickou lekačku, ale přiznávám, že některé scény ve mě vyvolaly pocit vyskočení duše z těla a strachu.

plakát

Divoké historky (2014) 

Grandiózní dílo. Šest hodně,ale opravdu hodně originálních příběhů......aneb kam se hrabou "Bakaláři".

plakát

Teorie všeho (2014) 

Život je krutý, o tom žádná a tento příběh tomu dává za pravdu. Bohužel však pro mne jako diváka se jedná o dvouhodinové nudné drama, které je snad mířené na emoce amerických diváků za účelem získání Oskarových trofejí.