Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (102)

plakát

Náhlý úder (1983) 

bože, ten polda je vážně idiot. film o takovém idiotovi by byl zajímavý jen tehdy, kdyby ho netočil ten samý idiot, co hraje toho poldu. bohužel v tomto případě se ani nedá zasmát tomu, jak je to stupidní.

plakát

Roming (2007) 

celkem obstojný scénář ubíjí nejen školácká nevyzrálost režisérova, ale i přílišnámarketingová medializace, která tak nějak nutí diváka myslet si, že se jedná o povedený film. vězte, není tomu tak. herci hrají jako děti na vánoční besídce mateřské školy a co vejdělek nepokazí infantilním sekýrováním aktérů, to podělá pseudouměleckými vložkami, jež však zde působí dost trapně. shrnuto a podtrženo: znám hodně absolventských prací, se kterými se roming nedá ani z rychlíku srovnávat. nebýt bolka polívky, který evidentně nehodlal podřídit svůj herecký talent nějakému nedomrlému rychlokvaškovi, tak se neni na co dívat.

plakát

Cokoliv (2003) 

filmy woodyho allena mám celkem rád, až na toho roztržitého chlapíka, co v nich hraje. a co teprve, když tam hrajou dva !!!

plakát

Bad Taste - Vesmírní kanibalové (1987) 

nekompromisní píčovina (promiňte ten výraz, ale zde je naprosto na místě). úchylný scénář, strašné ozvučení, special efekty by děti z mateřské školky zvládli o 200% líp, herecké výkony taktéž na úrovni vánočních besídek chovanců nějakého ústavu, jenom kamera a střih udržují tempo tak, aby se na to dalo dívat. bohužel i přes všechny tyto kvality výsledek působí dost odfláknutě (a to očividně rozpočet nebyl zas tak malý).

plakát

Doživotí (1999) 

příjemná komedie, kterou v oblasti průměru drží výtečný eddie murphy

plakát

Sopka (1997) 

klasické katastrofické klišé se všemi negativy, které k žánru patří. kýčovitý happyend snad ani nemá cenu komentovat.

plakát

Chrustaljove, vůz! (1998) 

pohled na vrchol stalinské hrůzovlády dětskýma očima se snad ani nedá natočit jinak. film, který při rovném náhledu nedává téměř smysl, mezi řádky vypráví strhující příběh dětství chlapce, jehož otec, lékařská kapacita, byl v rámci antisemitských čistek odvlečen na sibiř. obsah by se dal zhustit do poloviční stopáže, to už by se pak ale nebylo na co dívat. i přes prvotní nesrozumitelnost musím dát plný počet - opravdu silný zážitek.