Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (59)

plakát

Pandora Hearts (2009) (seriál) 

Když jsem se konečně nechala vtáhnout do děje, najednou byl konec. Všichni byli tak krásní, ach, i hudba byla krásná. Jako upoutávka na mangu to splnilo účel, moc by mě zajímalo, kdo je ten pravý padouch.

plakát

Bídníci (1998) 

Zklamání. Příběh bídníků je taková moje srdcovka, kterou můžu prožívat pořád dokola, rozhodně ale ne v tomto zpracování. Nechala jsem se nalákat Liamem a Umou, bohužel to nevytrhli ani oni dva. Jako jediný mým představám odpovídal Javert.

plakát

Cinderella Monogatari (1996) (seriál) 

Koukat na to v osmi letech, budu asi na vrcholu blaha. Ale i teď jsem si u pohádky pěkně zarelaxovala. Nejvíc mě fascinuje princovo (ne)přestrojení, prostě šaty dělají člověka.

plakát

Casshern Sins (2008) (seriál) 

Ke Casshernově pouti jsem se přidala díky nádherné animaci. Ale byla to pochmurná a dost vyčerpávající cesta, kterou bych nezvládla na jeden zátah, potřebovala jsem na ni skoro tři měsíce. S delším odstupem mezi epizodami se dá výborně zvládnout všechno to opakování záběrů, hudby i frází. A jako celek se mi tohle zamyšlení nad smyslem života a smrti líbilo, i když mi chvílemi zavařovalo mozkové závity.

plakát

Nodame cantabile - Finale (2010) (série) 

Všechny tři série jsem zhltla na posezení, přesně takovou relax lahůdku jsem potřebovala! Hodin poslechu vážné hudby nikdy nelituji.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Napoprvé jsem svět z pohledu masového vraha neskousla a nedostala jsem se přes dva díly. Kdybych si ale nedodala odvahy i napodruhé, přišla bych o opravdu detailně promyšlený kousek s uchu lahodícím soundtrackem. Light mi k srdci nepřirostl, přesto mi ho bylo ke konci tak nějak líto. Jsem vděčná za to, že nepatřím mezi nudící se génie, kdo ví, jak by se posunuly moje ideály a morálka.

plakát

Jangnanseureon kiseu (2010) (seriál) 

Zezačátku, po prvních asi 20 minutách, jsem si říkala, že se rozhodně budu nudit a nevydržím víc než hodinu. Vydržela jsem nakonec všech 16 a výborně jsem se bavila. Kdybych nemohla srovnávat s anime, neměla bych snad co vytknout. Takhle si ale hořce uvědomuji, že v anime zvládli všechno a dokonce ještě jednou tolik za pouchých cca 12 hodin, navíc zábavnější formou. Co víc, u téhle verze přece jen moje nervy namále chvílemi měly, Kotoko byla aspoň o maličko použitelnější!

plakát

Mušiši (2005) (seriál) 

No jo, prostě a jednoduše mám ráda parazity :)

Ovládací panel
7 bodů