Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (112)

plakát

Superman (1993) (seriál) 

Ukažte mi člověka, který by se nechtěl jmenovat slečna [lejnová]. Jakože jsem antipřechylovač ženských příjmení, v tomto případě se nechávám přemluvit.

plakát

Růžový panter 2 (2009) 

Kam se hrabe Martin, to se nedá srovnat ! Resp. dá, ale dobře z toho nevychází.

plakát

Máj (2008) 

Jarmila běhala prostovlasatě po květnovém pahorku, aby se na jeho vrcholu posadila a, s přihlédnutím k jejímu věku, na sebe až hanebně prozradila, že se neumí ani napít. Následovalo rozmarné loupení a filipika v kostele, zatímco Kopčemovi přestala sedět hlava na krku, jelikož jí ztratil právě pro tu pobryndanou. Rozverná noc s Jarmilou, která se jevila velmi svolnou, zejména proto, že se přikrývala i dekou Kukury. - Mám dojem, že ani při čtení jsem neměl tušení, kdo je kdo. - Od tohoto okamžiku jsem přestal sledovat zvukovou stopu, ale moje oči zaznamenaly vraždu-smrt-zabití. Pak na Kopčema vylili hektolitry vody, aby bylo vidět, že vnitřně trpí. Nakonec mu zpřeráželi kosti v kole (popravdě - kolem). Ono je fajn mít v hlavě myšlenky, ale ještě ještě víc fajn je, nechat si je pro sebe, když nikoho nezajímají. Ale co byste chtěli po romantismu!

plakát

Talhotblond: (2009) 

Tohle by nenapadlo ani toho nejšílenějšího scénáristu. Dalo by se říct, že ta, která vše způsobila, se na tenkém ledě psychologie pohybuje velice svérázně. Dokonce chce o tomto druhu nebezpečí napsat knihu. Její prudce neortodoxní metody omezeného laika mě inspirují k výkřiku: se léčit se léčit se léčit! nejlépe za katrem a bez internetu.

plakát

Žena za pultem (1977) (seriál) 

Víc než cokoli jiného mě štvalo a zároveň svým způsobem fascinovalo, jak postava Evy Holubové strká zobák do všeho. Úplně do všeho.

plakát

Terapie - Série 1 (2011) (série) 

No a pak se ještě natočí verze pro brňáky v hantecu a pro varáky v rusko-němčině.

plakát

Pošta pro tebe (2005) (pořad) 

Pro zasmání dobrý. Můžeme odstranit..? Jistě, okamžitě odstraníme z obrazovek !

plakát

Mise (1986) 

To se Evropani zas jednou vytáhli.