Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (210)

plakát

After: Polibek (2019) 

Je to takové miloučké, byť nejsem cílová skupina a koukat hodinu a třičtvrtě na něco, co už tady bylo předtím v mnoha podobách za mého mládí, asi byl jen ztracený čas. Ale kvůli tomu to nebudu házet jako mnozí do odpadu. Musím ocenit vcelku zajímavé mladé tváře, slečna Josephine to zahrála velice sympaticky a Hero zase mluví s rozkošným britským přízvukem a pro takové mám slabost, i kdyby hrál fakt příšerně, což se naštěstí nestalo. Přežila jsem to bez většího ušklíbání a možná se jako kouknu i na pokračování.

plakát

Alien Vs Ninja! (2010) 

No, to byla hovadina jak zvon. Ta jedna hvězda je jenom za těch pár soubojů s katanama, který byly navíc nepřehledný... Jinak to bylo něco mezi sci-fi, laciným pornem, komedií a hororem... Vidím to na japonské pokračování Gumáků, protože ten vetřelec, to bylo fakt něco... Slizu zdar.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Mangu můžu a zvlášť, když je pod tím podepsanej Cameron, jehož rukopis je tady očividný. Těch pár epických bojových scén je vizuální pohádka, obzvlášť ta v hospodě. Rosa je sympaťačka, jen mi nějak nefungovala chemie mezi ní a tím pubošem. Waltzovi role hodného taťky hodně sedla. Doufám v pokračování.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Jedna z nejpříjemnějších oddychovek na nedělní večer. Navíc má nádhernou hudbu. Co dodat?

plakát

Americký zabiják (2017) 

Nebýt hlavního hrdiny, který se pouze tváří assassinsky, byl by to možná slušnější nářez. Po úvodní plážové scéně jsem se těšila , že to bude mít grády, nicméně ÓBrien sráží už tak průměrný film v hodnocení dolů. Žádná extra akce, Keaton nijak zvlášť neohromil, Kitsch je dobrej, ale ani tak to přes 60% nedostane. Jednohubka na nedělní odpoledne.

plakát

Anthropoid (2016) 

Pokud tvůrce sáhne po tématu druhé světové, většinou se dílo podaří, alespoň mohu soudit z toho, co mám nakoukáno. Nejinak je tomu i v případě nejznámější československé operace s názvem Anthropoid, kde mě kromě Murphyho potěšilo i pár českých herců. I Jamiemu Dornanovi to sedlo a narozdíl od sračkoidní erosérie to zvládnul i neposrat. Závěrečná přestřelka parádně sestříhaná i zrežírovaná.

plakát

Apokalypsa (2006) 

Ta jedna hvězdička je za Sarah Michelle, která zahraje skvěle i pornoherečku:-))) Jinak jsem těch 145 minut trpěla, jak se dalo. Ne, fakt jsem nepochopila, co tím chtěl básník říci, protože tahle blbost je slátanina všech slátanin. Dokonce jsem měla v úmyslu porušit svoji výsadu "podívat se až do konce" a po prvních 15 minutách jsem to chtěla vypnout. Naneštěstí jsem to neudělala.

plakát

Apokalypsa: 1. světová válka (2014) (seriál) 

Dokument s kvalitně zrestaurovanými a ozvučenými záběry mapující hrůzy 1. světové války. K čertu s učebnicemi, pusťte školákům celý dokumentární cyklus Apokalypsy, ať si udělají obrázek o tom, jak se válčilo. Dokument ani tak nezachycuje zásadní události války ani se příliš nevěnuje jejím příčinám a záminkám, ale dostanete se tak blízko těm nebohým vojákům, jako nikde jinde. A to dělá tuto sérii naprosto jedinečnou i díky skvělému komentáři Miroslava Táborského. Pokud se zajímáte o to, jak to vypadalo v zákopech, jaké zbraně byly tehdy vyvinuty, určitě se podívejte.

plakát

Armáda démonů: Matka slz (2007) 

Čtyři hvězdičky dávám za to, že po dlouhé době jsem narazila na skutečný horor. Když jsem procházela různé tituly, kde je velkým písmem napsáno: "Nejbrutálnější horor všech dob", musela jsem se jenom smát, protože jsem na tom hororu neviděla nic brutálního. Tohle skutečně můžu zhodnotit jako horor s velkým H. Pominu-li příběh, který nebyl až tak zajímavý, tak tohle je skutečně dílo, u kterého mi běhal mráz po zádech...

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Důstojné ukončení jedné sci-fi ságy, která čítá kolem 20 filmů. Fungovala tady dramatická, humorná i akční linie a tvůrcům se podařilo i soudržně navázat na předchozí filmy. Bohužel nejsem až takový komiksový fanda, takže jsem měla problém si některé postavy zařadit. Každopádně s efekty to fungovalo dostatečně a já se ty 3 hodiny fakt bavila. A konečně máme zpátky Ant-mana!