Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Avengers (2012) 

Nejlepší z nejlepších.

plakát

Iron Man (2008) 

Chtel bych aby Iron nam v podani Roberta Downey byl muj kamos :-D spousta penez ,holek,alkoholu ....btw. dej filmu je nic moc. Ale vyrovna to uzasne hudba a absolutne nejlepsi herecky vykon Downeye jak sem ho dosud neznal . Skodajen toho slabsiho deje, takhle to Downey musi tahnout cele sam.

plakát

Já, robot (2004) 

Tak tohle se opravdu povedlo, film vtahne do deje hned od první minuty až do konce, je v nem skvela akde a podle me dokonale efekty . Příběh je sice celkem lehce předvídatelný, i když závěrečná pointa je vymyšlená dobře, ale za to se u něj skvěle bavíte. Will Smith je naprosto skvely herec .

plakát

Eragon (2006) 

Paolony musi byt hodne nastvany, film se jim hodně nepovedl, i když jsou filmy časově omezené,vůbec neobsáhl všechny důležité věci,i herecké obsazení nestálo za nic,snad krome Ironse ,bylo to naprosto nezajímavé ...bitvy ,uplna katastorofa... Dej ,skoda mluvit je tam snad tuna scen ktere schazeji... Film jako celek opravdu stoji za prd... Jedine kvuly cemu je dobre si to pustit je prelet nad slovenskymi Tatrami a slusna hudba od Doyla.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Vcera jsem dokoukal poslni dil . Nemam co dadat nez to ue to bylo vynikajici .Rozhodne doporucuji shlenout je to skvelich 13 hodin (cca1h na dil) . A rozhodne se nudit nebudete!5*

plakát

Zaklínač (2002) (seriál) 

Omlouvam se za nezvykly komentar, ale po tom co napsala Galadriel nevim co bych napsal souhlasim s naprosto ve vsem...

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Film by to byl skvely ,kdyby tak hrozne neznicily konec ... Konec me opravdu vadil ,proto za celkovy dojem nemuzu dat vice jak 3 * A tim padem se podle me stava prumernym a rychle zapomenutelnym...

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

100% nejlepsi valecny serial... Musim rici ze me schazi hvezducky protoze 5je malo.