Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

NON-STOP (2014) 

Až vyrostu, chci být Liam Neeson!

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Akčnější, zábavnější a rychleji uteče než první díl. Ale pořád je tam cítit to natahování a oddalování aby to vystačilo na tři filmy. A Legolas rozhodně nejlepší postava!

plakát

Hostitel (2013) 

Romantický příběh odehrávající se v Deus Ex Jeskyni. Sci-fi je jen zástěrka. A taky jsem nepochopil jestli to byla tak strašně sofistikovaná kritika lidstva a nebo nás Duše v těle Stephenie Meyerové připravuje na invazi.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Tvůrci se asi snažili být uplně jiní než první díl a to se jim taky povedlo. Blití a sraní opravdu nenaplňuje mou představu zábavy. Akční scény jak z generátoru akčních scén plus nepřehledná kamera. Logika postav jak z dětské omalovánky. Nechutný film. Dvě hvězdy za pár vtípků a výborného strýčka Ralpha.

plakát

Mama (2013) 

Sakra strašidelné. Ale čím víc strašení bylo, tím méně to bylo strašidelné. Příběh poutavý a napínavý, ale čekal jsem, že ho tam bude víc, než scén, kdy jde někdo pomalu po chodbě a hudba nám prozrazuje, že tam asi uvidíme něco, čeho se máme leknout. A ty holky jsou děsivé samy o sobě, možná bych raději viděl film o tom samém, ale bez Mamy.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Smál jsem se. Smál jsem se hodně. Víc než je obvyklé. Ne, snad protože to bylo vrcholné dílo umění komedie, ale protože mě bavilo vidět tyto dobré a vynikající herce co všechno jsou ochotní udělat a velice by mě zajímalo jestli dostali tolik prachů a nebo si to prostě užívali. Samozřejmě je to hloupé a sprosté. Ale jako jednorázová odreagovačka to na mě hodně zapůsobilo. Vidět znova to rozhodně nechci, ne protože se mi to nelíbilo, ale protože podruhé tenhle humor prostě nefunguje. V porovnání s jinými filmy je to samozřejmě sračka, ale samo o sobě to na ty čtyři hvězdy vidím. Ale nikomu to nedoporučuju a chtěl bych vědět podle čeho se ty dvě starší paní co na to šly a po deseti minutách odešly, rozhodly, že by ten film snad byl pro ně.

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Rozhodně to není Twilight a proto to nebude mít takový úspěch. Docela to připomíná seriál True Blood, jak jižanským prostředím, tak různým neobvyklým děním ve vidlákově. Ideální film, který si užijou jak holky tak kluci. Samozřejmě, že to dopadne tak jak si všichni myslíme už od plakátu, ale je zajímavé pozorovat cestu jak k tomu dospějí a docela se těším na další díl.

plakát

Nevědomí (2013) 

Chtěl jsem dát pět, ale nudná romantická linie mi v tom zabránila. Ze začátku jsem si liboval v nádherném prostředí, futuristické, ale přitom "realistické" technologii a ty zvuky! Bohužel trailer prozrazuje hodně moc a než se dostaneme k tomu, co už víme z traileru, popřípadě obsazení, trvá strašně dlouho a není to ani zajímavé. A Olga Kurylenko vypadá jako Joseph Gordon-Levitt. Mohlo to být uplně boží, stačilo by méně natahování romantickými vložkami a více chytré akce, technofičurek a Morgana Freemana! ---- *Spoiler* Mnohem více by se mi líbilo kdyby se více řešil Jackův život s Victorií, přece jenom spolu pět let žili, a taky třeba co se stalo se všema zvířatama? To na celé zemi žije už jenom pes a kapr? Prostě více řešení situace, než nekonečné opakování, že Tom a Olga spolu byli na mrakáči na vejlet a jsou osudově zamilovaní. Abych to zkrátil, chtěl bych aby film řešil post-apo Zemi a osud lidstva, než osud jednoho manželského páru.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Kdyby se film jmenoval Gatsby a neviděl bych trailer, byl bych opravdu spokojený. Ale příslib názvu Velký Gatsby a lesk a majestátnost a energie vyzařující z traileru vypadá jako by byl na jiný film. Po shlédnutí se mi rozležel v hlavě a chtěl bych ho vidět znovu, ale není natolik dobrý abych ho chtěl vidět znovu v kině, natož ve 3D, které tam bylo asi jenom kvůli třem záběrům. Odnesl jsem si ale ponaučení: když jste bohatí život je super, dokud se chováte jak se od bohatého očekává. Závěr: Chci být jako Gatsby!

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Nepamatuju si kdy naposledy 180 minut trvalo tak dlouho. Moc dlouhý, moc uřvaný, málo zábavný, málo lítajících trpaslíků Ale Leo a Martin umí, takže to není sračka.

Ovládací panel
4 body