Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (532)

plakát

Absurdistán (2006) 

Z tohohle námětu šlo vážně vytřískat mnohem víc... ale zase taková hrůza to neni, občas sem se i zasmál. Nehledě na to, že některý scény spíš připomínají realitu, místo aby byly k smíchu.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

1. série - **** 2. série - **** 3. série - ***** a čtvrtou sem eště nedokoukal, tak zatim nehodnotim. Roy s Mossem sou dobrý řízci, ale mnohem větší kruťák je mladej Reynholm. Dabing je na český poměry hodně povedenej. Jenom sem asi čekal trošku víc geekovskejch vtipů. U epizody s elektrickejma slipama sem se vyloženě smíchy dusil, to byl zatim vrchol. Stejně tak epizoda, díky který už vim, kde je uloženej internet :-))) Pár dílů je trošku slabších, ale většina je vážně vtipnejch, takže zatim tomu nechám velmi pěkný ****.

plakát

Akta X - Film (1998) 

S Akty X sem se pěknou řádku let nesetkal... o to příjemnější byl návrat do tohoto světa záhad, konspiračních teorií a sem tam i jemnýho humoru. Zkrátka sem dostal chuť si zopakovat seriál. A i bez hlubších znalostí seriálu (přecejen zub času na vzpomínkách zapracoval) mi nedělalo problémy se v ději orientovat. Dokonalý to neni, ale jinak nemám vážnějších výhrad.

plakát

Amadeus (1984) 

Formanovo mistrovský dílo. Kdo neviděl, ať si kouká doplnit vzdělání.

plakát

Americká kletba (2005) 

Zas budu jednou zlej, ale já měl co dělat, abych neusnul. Pár scén člověka probere, ale rozhodně to nejsou lekačky, který sou hodně slabý. Místama mi to spíš přišlo k smíchu, což by se u hororu nemělo stávat (duch řádí jak pominutej a pánbíčkář tam šermuje biblí, huláká a čeká na zázrak). Ani Donald to nevytáh z bahna těžkýho podprůměru, protože díky scénáři k tomu ani neměl příležitost. Další mínus je příšerně nelogický chování postav. Konečná teorie mi přišla celkem zajímavá, ale toť vše.

plakát

Americký sniper (2014) 

Měl sem trošku obavu, že bude převládat psychologická stránka návratu z války, ale naštěstí to tak vůbec neni. Cooperem zahráno skvěle, Clintem zrežírováno zrovna tak (on prostě umí). Absence srdceryvně podbarvenejch zpomalenejch záběrů ála zprávy na nově velice potěšila. Mám chuť si pustit Black Hawk Down... :-)

plakát

Amityville: Probuzení (2017) 

Málem jsem u toho usnul, to o "kvalitách" týhle zbytečný blbosti asi vypovídá dost. Jen asi 2 lekačky za něco stály.

plakát

Andrew - člen naší rodiny (1999) 

Tak tenhle rok sem zakončil brutální hovadinou... První hodina eště docela ujde, časový roviny odsejpaj v tempu "tak akorát" (za to je ta jedna *), ale pak se všechno zastaví a film div nezačne couvat. Ani standartně dobrej Oliver Platt to nezachrání. Asi 20 minut před koncem už sem to vypnul a bylo mi úplně fuk, jak to dopadne. Doufám, že origoš od Asimova mi spraví chuť.

plakát

Anihilace (2018) 

Ne, není to kopie Arrivalu. I když v rámci hejtu to spousta samozvaných expertů pochopitelně použije. Opět nepolíben knižní předlohou a opět ovlivněn Natálkou. Jelikož jsem měl v plánu se na film dívat a ne ho analyzovat live, tak jsem si užil velmi dobrý 2 hodiny. Jediný co mě štvalo byly přesně vymezený charaktery postav a debilní scéna v majáku. Líbila se mi naopak atmosféra, hudba, celkovej vizuál a méďa. Ke knížkám mě to nedonutí, ale jsem rád, že jsem to viděl a možná si to za pár let zopakuju.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Zdeněk je prostě borec a právě jeho správně narostlej zobák tomu dává tu pravou šťávu... proč mluvit slušně, když je to opravdu v takovejch sr*čkách? A i jako zábavnej pořad to nemá chybu, Zdeňkova studnice hlášek je asi nevyčerpatelná. Du zrovna večeřet, tak snad mě to nezabije jako orla v letu ty vole...