Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (54)

plakát

Sladký život Zacka a Codyho (2005) (seriál) odpad!

To už i Hannah Montana " za něco stojí " oproti tomuhle ubohému prý tv seriálu....

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Když si tady tak čtu komentáře na tento seriál, nestačím se divit. Miluju, když lidi něco napíšou aniž by si zjistili pár informací. Všichni to srovnávají s Twilight a všichni si myslí, že to Smith obšlahla od Meyer. Kdyby něco, upíří deníky existovaly už dávno předtím než nějaká Meyer " vymyslela " Stmívání. A to, že tvůrci využili příležitosti a vypustili tento seriál do světa v době, kdy prostě letí upíři, tak udělali jen dobře. Abych to shrnula, Vampire Diaries jsou seriál pro trošku vyspělejší lidi a Stmívání je blbovinka pro náctileté puberťáky.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Nuda nuda nuda! Už mě prostě nebaví dívat se na ty pořád stejné xichty Kristen Stewart, nevěřím jí ani nos mezi očima. Díky bohu alespoň za hudbu Alexandra Desplata.

plakát

Walk the Line (2005) 

Joaquin Phoenix zahrál roli Johnnyho Cashe naprosto skvěle, všechno jsem mu věřila. Překvapil mě, jaký má hudební talent. Jinak zpracování tohoto filmu se režisérovi a jeho týmu opravdu povedl...

plakát

Chaplin (1992) 

** - Robert Downey JR. ** - masky

plakát

Barevný závoj (2006) 

Příběh,který mne upoutal od začátku až po samotný konec.Skvělé herecké obsazení-myslím že lépe vybrat nemohli, nádherná krajina-i když to trochu kazila ta mrtvá těla Japonců nebo co to bylo za národnost a nádherná hudba.I když tohoto režiséra,abych kápla božskou,moc neznám,tak díky tomuhle filmu se mi vryje do paměti.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Mně osobně se Brownovi knihy velice líbí,musím říct,že filmové zpracování není horší(jak to většinou u zfilmovaných knížek bývá) ale je na stejné urovni.Líbila se mi hlavně hudba,Řím-i když nebyl skutečný a McGregor.Výběr herečky ztvárňující Vittorii mě velice potěšil,protože jsem si ji tak představovala i během čtení knihy(akorát že v mé fantazii měla rovné vlasy:D Tenhle film rozhodně bude spousta lidí odsuzovat,myslím si,že důvodem je to,že neznají dějiny anebo drží s církví-no řekněme si na rovinu,film a hlavní postava s církví nějak nesympatizují,takže výsledek je takový jaký je.

plakát

Hannah Montana (2009) odpad!

I High School Musical je lepší,a to už je co říct.

plakát

Děti noci (2008) 

2 hvězdičky ze herecké výkony,jinak děj filmu nestál za nic

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Davám 3 hvězdičky za film a půl hvězdičky za De Nira =)