Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (107)

plakát

Král Šumavy: Fantom temného kraje (2022) (seriál) 

Tak doufám, že bude nakonec pokračování. Jelikož víme, jak Josef Hasil dopadl, tak minisérie končí udáním Hasila. Pak ho kat Vaš odsoudil na 9 let ( měl štěstí, za převádění a dokonce v uniformě byl trest smrti ). Pokud pokračování bude, jsem zvědav na zfilmování uranového pekla a útěku z něj a následnou prácí pro CIC. Jinak minisérie byla podle mne výborně zfilmovaná, nádherná Šumava. Celkově mě děj vtáhl tak, že ikdyž znám historii, měl jsem několikrát chuť děj posunout dopředu, jestli se to, nebo ono hlavní postavě povedlo. Takže jak jsem uvedl v úvodu, jsem jednoznačně pro pokračování a ztvárnění role hercem Oskarem Hesem bylo výborné.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Pouze jedna hvězda, protože jsem přI sledování filmu trpěl. Bohužel se potvrdilo, že filmy tohoto ražení nebyly, nejsou a nebudou nikdy mým šálkem kávy.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Osobně se mi film líbil. Pravda, srovnával jsem s předešlým filmem z roku 1979, na kterém jsem byl shodou okolností v kině a oba filmy se liší v ději a smrtí hlavního hrdiny, ale jinak jsem si přišel na své.

plakát

Podvod na spotřebitele - Smrtící nábytek (2019) (epizoda) odpad!

Z filmu je jasný, že pro mne je větší problém nelegálního káícení dřeva v Rumunsku. Ano, v Rumunsku je bordel, tak tam budeme těžit. Ale obviňovat Ikeu z úmrtí dětí je přespříliš. Je zajímavé, že všechny případy se staly v Americe. Ne nadarmo jsou v USA lidi dylyny a ovce, který když to není nikde napsaný tak to nebudu dělat. Promárně by měli dostat za uši rodiče, že nebyli schopní své děti naučit jak se mají k těmto věcem chovat. Také jsme měli tuto komodu doma, ale naše děti nikdy nenapadlo na ně lézt, protože jsme se je snažili ( a asi úspěšně ) upozorňovat na to, co by se mohlo stát. A to neříkám nic, že jako první jsme si pořídili pojistku proti otevření šuplíku. Prostě Amerika země neomezených možností.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Tak nám zabili Bonda paní Müllerová. Jsem naprosto spokojen a nadšen s poslední Craigovou bondovkou. Když končil můj oblíbený Bond Brosnan, byl jsem zděšen a nedokázal jsem si představit, co ten "novej" Craig předvede. A hle, po dnešním díle je to pro mne, jako by zemřel někdo známý a je mi smutno. Všechny díly s Craigem vlastně na sebe navazovaly a pokud mne paměť neplete, je to poprvé, že Bond zemřel. Tento poslední díl jsem si dokonale užil, emoce tryskaly na každém rohu. Jen doufám, že příští Bond bude jako všichni předešlí a bude to opět muž. Takže agente Danieli Craigu, děkuji za krásné 4 bondovky ( Quantum of solige se nějak nepovedlo ) a doufám, že další Bond bude dobrý jakom ten předešlý. Král je mrtev, ať žije král.

plakát

Amnestie (2019) 

Filmem jsem byl celkově zklamán. Jsem si jost, že z tohoto materiálu se dalo vytěžit víc. Chápu, že autoři musí nějakýmm způsobem fabulovat, ale tady si myslím, že se od skutečnosti velice odchýlili. Jakýsi lovesong na pozadí toho, aby mukl v budoucnosti vydá kradený obraz je až příliš. V tomto případě celková délka filmu zbytečně dlouhá. Pokud si do vyhledavače kdokoliv zadá heslo Leopoldovská vzpoura, uvidí, že to bylo sice podobné, ale zcela jinak.

plakát

RumplCimprCampr (1997) (TV film) odpad!

Jedna ze dvou pohádek, která mi leze na nervy. A to teda hodně !

plakát

Anatomie zrady (2020) (TV film) 

V celku dobrý film, který měl ale zbytečně dva díly. Ten druhý se dal shrnout do 15 minut a "přilepit" k prvnímu. Taktéž jsem ( ikdyž mám tuto dobu poměrně slušně načtenou ) postrádal popis k jednotlivým postavám ( hlavně v 1. dílu ), kdo je kdo.

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Chtěl jsem atraktivní souboje na vodě i ve vzduchu, dostal jsem je. To, že mim o boje byl film o ničem, mi vůbec, ale vůbec nevadilo. A tak těch 138 minut v kině mi uběhlo tak rychle, že jsem se ani nestačil pomalu usadit.

plakát

Hry bez hranic (1965) (pořad) 

Jelikož jsme měli to štěstí a bydleli v Chebu, bylo normální chytit ARD ( německý 1 TV program ) na společnou anténu ( druhý ZDF a třetí BR TV program už pouze na síťovku). A tam ta soutěž běžela pravidelně, takže jsem ji vlastně sledoval už černobíle a když ji začala vysílat ČT tak i barevně a pokud to šlo, sledoval každý díl.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(2)